• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Лікувальний масаж
MorozenkoДата: Середа, 22.11.2023, 20:13 | Повідомлення # 1
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Шукаю хорошого спеціаліста із лікувального масажу. Вже відвідував двох розрекламованих, але бажаного результату не побачив. А мені потрібно підсилити дію медичних препаратів правильним масажем, а не просто погладжуванням спини і тіла.

NazarovДата: Середа, 22.11.2023, 20:17 | Повідомлення # 2
Учасник
Я ходив на лікувальний масаж в Ужгороді до Григорія Тафія https://osteopath.blog/ua/kontakt/likuvalnij-masazh-uzhgorod.html . Він реально крутий остеопат, який дійсно знає та відчуває, що де в організмі не так. Завдяки його масажу я позбувся болі у спині і головного болю. Адже там була проблема із шийними хребцями, що в свою чергу викликало головний біль та запаморочення. Тож якщо вам буде зручно до нього їздити, можете звернутися.

Повідомлення відредагував Nazarov - Середа, 22.11.2023, 20:19

MorozenkoДата: Середа, 22.11.2023, 20:22 | Повідомлення # 3
Учасник
Тобто він не просто розрекламований, а й справді знає різні техніки масажу? Я, чесно кажучи, був здивований, коли пішов до деяких спеціалістів, котрі роблять масаж як моя дружина. От тільки платити їм потрібно багато.

ВикторияБеловаДата: Понеділок, 18.12.2023, 10:05 | Повідомлення # 4
Зелений
Масаж  це прекрасно  а лікувальний то темпаче

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus