• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Купити анальгетик для дитини в інтернеті
lydmula888Дата: Вівторок, 31.01.2023, 15:31 | Повідомлення # 1
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Привіт друзі! У мого сина лізуть зуби, все це супроводжується болем та температурою, допомагає нам лише дитячий Нурофен в сиропі. В нашій аптеці в містечку його немає, тому хочу замовляти в інтернеті. Порадьте хорошу онлайн аптеку.

Basel1988Дата: Вівторок, 31.01.2023, 15:34 | Повідомлення # 2
Фанат
Я якщо не знаходжу потрібні ліки в аптеці, то швидко замовляю в інтернеті, є в мене в фаворитах одна онлайн аптека, де завжди є всі ліки, як говориться в одному місці та ціни набагато нижчі.

lydmula888Дата: Вівторок, 31.01.2023, 15:36 | Повідомлення # 3
Зелений
А я буду купувати  ліки в інтернеті вперше, але треба ж колись починати, тим більше всі говорять, що навіть вигідніше купувати онлайн. Підкажи, будь ласка, в якій онлайн аптеці ти купуєш собі ліки?

Basel1988Дата: Вівторок, 31.01.2023, 15:43 | Повідомлення # 4
Фанат
Від себе можу порадити тобі онлайн аптеку "Доброго дня", де ти точно знайдеш потрібний анальгетик https://www.add.ua/ua/medicamenti/obezbolivayushhie/analgetiki/ для своєї дитини та однозначно заплатиш за нього менше, ніж у звичайній аптеці.

Ліки всі високої якості, та оригінальні. Також не слід переживати за термін придатності, з ним також все гаразд. Вибір ліків великий, особисто я завжди знаходжу все що потрібно, і при купівлі економлю не менше 20%, при цьому мені не потрібно бігати всім містом, в пошуках ліків, та обирати тільки з тих що в наявності, а не ті, що саме я хочу.
Додатки: 5953297.png (205.3 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus