• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Як лікуватися у Львові
NikitaArtemovДата: Середа, 23.11.2022, 23:46 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Після прийому антибіотиків щось стался з моїм шлунком- то запор, то діарея. Не знаю, що взагалі їсти. Чув, що після антибіотиків таке буває дуже часто. Але як це лікувати. Можете порадити?

Basel1988Дата: Середа, 23.11.2022, 23:49 | Повідомлення # 2
Фанат
Взагалі то лікар повинен був разом з антибіотиком призначити якорь пробіотик. Що цікаво, деякі лікарі говорять про це. А деякі взагалі мовчать, немовби усі повинні самі про це знати.

NikitaArtemovДата: Середа, 23.11.2022, 23:53 | Повідомлення # 3
Фанат
Мені чогось ніхто про пробіотики нічого не сказав. А зараз можна пити пробіотики? Для лікування, так би мовити. Чи їх тільки для профілактики приймають? Вони допомагають взагалі?

matviДата: Четвер, 24.11.2022, 00:13 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Цитата NikitaArtemov ()
Після прийому антибіотиків щось стался з моїм шлунком- то запор, то діарея. Не знаю, що взагалі їсти. Чув, що після антибіотиків таке буває дуже часто. Але як це лікувати. Можете порадити?

Те, що у вас зараз - це називається дисбактеріоз. Зараз трохи поясню. Шлунково-кишковий тракт має свою біосферу. Тобто хороші та погані бактерії. Вони знаходяться у певному співвідношенні - поганих менше, гарних - більше. Антибіотики вбивають гарні бактерії, цей баланс порушується. Й починаються усі ці проблеми.
Для профілактики та для лікування призначають пробіотики. Іх багато взагалі. Можете побачити у Львові у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/city/lviv   Наприклад, ФлораЧемп непоганий.
Будете приймати - через тиждень все у вас зі шлунком налагодиться.
Не хворійте ) .
Додатки: 5219009.jpg (5.8 Kb)

Aleks28Дата: Четвер, 02.02.2023, 12:58 | Повідомлення # 5
Зелений
Доброго дня всім форумчанам!!)
Всі ми знаємо що найважливіше в житті людини
Це її здоров'я!!!
Мала деякі проблеми з ендокринною система
(( І не знала куди звертатись
Друзі порекомендували
Клініку,, Міламед,, в м Хмельницькому https://milamed.com.ua/poslugy/endokrynologiya/ була вражена швидкістю обстеження!! Сучасне обладнання
Записом онлайн ( без ніяких черг )
Мою проблему вирішили !!!!
Рекомендую тільки їх !!!!

Додано (20.02.2023, 23:42)
---------------------------------------------
Доброго вечора мої любі друзі!!!
Ні для кого не секрет
Що гарний педіатр це залог здоров'я наших дітей!!!
Ми для себе знайшли найкращого
Який https://milamed.com.ua/poslugy/pediatriya/ працює в м Хмельницькому!! Дуже вдячна їм
За піклування та вчасне лікування!!!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus