• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Як лікуватися?
NikitaArtemovДата: Субота, 16.04.2022, 13:21 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Доброго дня усім. У мене питання щодо медицини. Скажіть, як лікувати коронавірус? Здається, у мене ковід. Температура висока. А наш сімейний лікар зараз на лікарняному.

Basel1988Дата: Субота, 16.04.2022, 15:22 | Повідомлення # 2
Фанат
Взагалі то буде за краще, щоб вас подивився лікар. Не обов'язково йти до свого сімейного лікаря. Можна йти до іншого. Ти паче ви підозрюєте, що це ковід. А це вам не жарт.

NikitaArtemovДата: Субота, 16.04.2022, 15:30 | Повідомлення # 3
Фанат
Quote Basel1988 ()
Взагалі то буде за краще, щоб вас подивився лікар. Не обов'язково йти до свого сімейного лікаря. Можна йти до іншого. Ти паче ви підозрюєте, що це ковід. А це вам не жарт.
До будь-якого лікаря я йти не хочу. Можна самому лікуватися. Найбільше, що мене турбує зараз- це висока температура. Дуже погано збивається. Пив парацетамолку - результату майже не видно.

matviДата: Субота, 16.04.2022, 17:18 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Quote NikitaArtemov ()
Доброго дня усім. У мене питання щодо медицини. Скажіть, як лікувати коронавірус? Здається, у мене ковід. Температура висока. А наш сімейний лікар зараз на лікарняному.

Привіт. Якщо у вас ковід, то лікування симптоматичне. Тобто, якщо у вам, наприклад, нежить, то треба судинозвужувальні краплі, якщо горло болить - то таблетки від болю в горлі. Температуру, до речі, краще всього збивати парацетамолом. При вірусних інфекціях він найбільш ефективний. Та й коштує недорого. Наприклад, у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/   його можна купити всього за сім гривень. До того його можна приймати навіть дітям, Тільки у іншому дозуванні. А анотації почитайте.

Додатки: 6243169.jpg (5.8 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus