Київ, прокат авто
|
|
Morozenko | Дата: Четвер, 16.11.2023, 13:53 | Повідомлення # 1 |
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Я зараз живу у Києві. Знайшов непогану роботу. Але виникла проблема, мій автомобіль зламався, на СТО сказали, що будуть ремонтувати більше 2 тижнів, у них черги, та й запчастин всіх немає. Тож, на цей період потрібно знайти авто на прокат. Куди звернутися?
|
|
| |
Nazarov | Дата: Четвер, 16.11.2023, 14:00 | Повідомлення # 2 |
Учасник
| На такий випадок думаю, краще всього взяти на прокат авто економ класу, дивіться тут варіанти https://rentdrive.ua/avtopark/econom-class/ . Адже шикувати на дорогому автомобілі немає сенсу) Оскільки чимало грошей потрібно буде віддати за ремонт власного авто. Це кажу із свого досвіду, оскільки два місяці тому довелося викласти більше 15 тисяч. Але, повертаючись до теми авто на прокат, хочу зазначити, що такий автомобіль як Ford Fiesta, я б не назвав економ класом. Так що можете взяти саме його.
Повідомлення відредагував Nazarov - Четвер, 16.11.2023, 14:01 |
|
| |
Morozenko | Дата: Четвер, 16.11.2023, 14:09 | Повідомлення # 3 |
Учасник
| Чесно кажучи, не думав, що форд фієста - авто економ класу. Але напевне тут питання не у марці, а в тому, в якому стані цей авто порівняно з іншими конкретно у цьому прокаті. А оцінити стан, не бачачи самого авто, складно. Напевне потрібно поїхати в офіс та подивитися автомобілі.
|
|
| |