• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Привіт. Недавно купив власну квартиру. Потихеньку підбираю т
staaarkonsaДата: П`ятниця, 14.07.2017, 18:17 | Повідомлення # 1
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Привіт. Недавно купив власну квартиру. Потихеньку підбираю техніку для неї. Уже маю холодильник, плиту, мікрохвильову піч. Тепер думаю взяти і морозилку. Зупинився на ось такому варіанті від "Делфа". Чесно кажучи, досі про такий бренд навіть не чув. Але мені сподобалась ціна, та й характеристики непогані. Камера велика, на 200 л. Судячи з опису, внутрішній простір добре організований. Є металева корзина, її можна виймати, це добре. Кришка глуха, отже, краще триматиме низьку температуру. Але чи можна зберігати там фрукти і овочі? А то я хотів би зробити запас на зиму. І скільки енергії споживає морозилка за місяць? Ще трохи непокоїть, що у камери повністю білий корпус. Боюсь, буде сильно бруднитись. А якщо електрику відключать, скільки часу протримається холод всередині? Відпишіть в коментарях, будь ласка. Дякую.

BorrДата: Понеділок, 31.07.2017, 16:59 | Повідомлення # 2
Зелений
Ми теж не так давно придбали власне житло. Майже  все вже підібрали. Залишився тільки кондиціонер, вот і питання, який краще придбати звичайний, чи neoclima напольний https://temperatura.ua/kondits....iltrate   ?

Valera-leonДата: Субота, 30.09.2017, 13:47 | Повідомлення # 3
Зелений
А как экономить на воде будете, вы уже подумали??? Мого посоветовать крутой сервис по установке счетчиков воды) вот их сайт

nowapomДата: Середа, 01.11.2017, 15:14 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Спасибо за инфу!

WanjeideДата: П`ятниця, 03.11.2017, 17:02 | Повідомлення # 5
Зелений
Счетчик лучше самому купить или старый поменять

JemavixudДата: П`ятниця, 03.11.2017, 17:07 | Повідомлення # 6
Зелений
Я как узнал что старые могут дурить на все 100%, сразу купил новый счетчик на электричество bt.rozetka.com.ua/4768777/p4768777 установили и запломбировали, еще посмотрели на меня как то странно работники облэнерго, мол зачем менял, но они то знают все эти хитрости старых счетчиков

CawkoДата: П`ятниця, 11.01.2019, 18:19 | Повідомлення # 7
Активний учасник
А ми купили дійсно крутезну квартиру в новостройці,правда докуплювали туди аксесуари для ванної кімнати від равак юа ,раніше прото сестра там реально класну і багатофункціональну ванну купила

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus