• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
CRM Для фитнес клуба
zanudaДата: Середа, 28.10.2020, 17:11 | Повідомлення # 1
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Здравствуйте, подскажите где можно заказать CRM для фитнес клуба?

docent2020Дата: Середа, 28.10.2020, 17:13 | Повідомлення # 2
Активний учасник
Добрый вечер, хочу вам предложить систему для автоматизации работы фитнес-клуба, которая решает множество задач https://bx-master.com/services/vnedrenie-bitrix24-crm/ много аналитических инструментов,которые позволяют определить, на сколько эффективно работают сотрудники и организации в общем. Обязательно прочтите более подробно. Рекомендую!

Повідомлення відредагував docent2020 - Середа, 28.10.2020, 17:14

караскоДата: Четвер, 01.07.2021, 12:20 | Повідомлення # 3
Активний учасник
А чому саме crm? Я б на вашому місці вибирав вже щось більш функціональне й актуальне до потреб вашого бізнесу. Просто такі програми вони всі загального характеру, так і в роботі вони мені не дуже подобаються. Маю на увазі за своїми функціями. У мене правда не фітнес-клуб, але ресторанчик невеличкий є. Працюю з програмним забезпеченням smarttouchpos https://smarttouchpos.eu/ua/smarttouch-boss-2/ . Прекрасна програма. Забезпечує віддалений контроль практично будь-якого бізнесу на смартфоні або планшеті. Почитайте у них на сайті докладніше. Може вам для фітнес-клубу це буде саме те, що потрібно.

VasilisaДата: П`ятниця, 06.10.2023, 10:13 | Повідомлення # 4
Писар
да это можно попробовать поспрашивать по знакомым может они что то вам и подскажут. а так больше нет вариантов.

MatveyДата: П`ятниця, 06.10.2023, 10:19 | Повідомлення # 5
Писар
мы пока еще думаем над этим, прикидываем расходы и как быстро окупится. А потом уже будем думать как его раскрутить.

LenusikДата: П`ятниця, 06.10.2023, 10:21 | Повідомлення # 6
Учасник
та да сейчас это стоит довольно дорого. и найти хороших специалистов сейчас очень сложно. так что попробуйте их поискать может вам и повезет.

ZarinaДата: П`ятниця, 06.10.2023, 12:56 | Повідомлення # 7
Генеральний писар
Попробуйте обратиться к ребятам вот сюда они вам точно смогут создать CRM и вам останется только обговорить с ними все нюансы, а сама программа сможет  наладить взаимодействие с клиентами,  вести учет и многое другое. При этом хочу отметить что даже не каждый сотрудник сможет выполнить столько работы как одна эта программа.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus