КОХАННЯ, що це...???
|
|
|
|
Нежная | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 10:16 | Повідомлення # 1 |
Група: Модератори
Нагороди: 0
Авторитет: 2
Статус: Offline
| Кохання, що це.... почуття чи прив"язаність??? Чи є воно насправді? Невже це правда, що воно може бути тільки напротязі одного року, а потім залишається повага, звичка та прив"язаність до людини!? Як ви думаєте?
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
VarenuK | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 14:22 | Повідомлення # 2 |
Писар
Група: Журналісти
| Я раніше думав що воно десь там є, але недавно зрозумів що це все фігня, обгрунтовую свою думку: недавно втратив кохану людину ,вона вийшла заміж. І все нема, нема кого любити і взагалі зникло те що хоч щось для тебе означало. Я дойшов висновку що навіть якщо воно є то все залежить від матеріальних цінностей а не від чогось там вищого...
Революціонери не здаються!!
|
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 15:24 | Повідомлення # 3 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
| VarenuK, я з тобою не згідний, кохання є, просто не в тебе і не зараз, просто ти ще не знайшов дівчини, яка б тобі відповіла тим же...з часом доля зведе тебе з дівчиною, після чого ти напишеш по іншому! І взагалі кохання це почуття, яке дано тільки людині (з усіх створінь Божих)! Кохання є чи нема - відповідь на таке питання це тільки відображення стану людини на момент відповіді...
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Нежная | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 16:05 | Повідомлення # 4 |
| Quote (Admin) Кохання є чи нема - відповідь на таке питання це тільки відображення стану людини на момент відповіді... Можливо ти і правий!
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
VarenuK | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 16:54 | Повідомлення # 5 |
Писар
| Quote (Нежная) Кохання є чи нема - відповідь на таке питання це тільки відображення стану людини на момент відповіді... Я колись був затятим романтиком, я такі слова для дівчат знаходив казанова віддихає, з мене так і перло любовними віршиками але десь так років 3 тому я почав потихеньку спускатись на Землю, коли спустися оцінив тверезо ситуацію і поняв всю тяжкість положення. Потім так безумно закохався шо просто капець, і з кожною хвилиною того суперського почуття мені було класно,але я непомічав іншої сторони того всього і в результаті воно повернулось до мене тим самим місцем - Ж...ю
Революціонери не здаються!!
|
|
| |
НаХтовик | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 17:27 | Повідомлення # 6 |
Писар
Група: Користувачі
| Вареник, це просто закоханість, яка буває по декілька разів нарік. Чим більше ти закохуєшся, тим більше розчаровуєшся... І т.д. А кохання одне на все життя. Хтось його находить, а хтось пробує все життя і тільки розчаровується. Тому-що не бачить що реальне кохання у нього під боком...Завжди було з ним.
Хоч буруй, хоч не буруй, все одно получиш наХту :)
|
|
| |
Elky | Дата: Вівторок, 02.09.2008, 16:13 | Повідомлення # 7 |
Друг сім'ї
Авторитет: 100
| Кохання є!!! А щодо того, що кохання - це почуття, яке притаманне тільки людям, то з цим ще можна поспорити, адже на світі є багато тварин, які обирають собі пару на все життя. Quote (НаХтовик) Чим більше ти закохуєшся, тим більше розчаровуєшся... Я не згідний... закохуватись - це не означає сліпнути, хоча деколи так і буває, але справжнє кохання не сліпе - воно прозоре. Кохання - це не зовсім почуття, - це стан душі, стан душевного спокою, - це відпочинок серед галасу
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Нежная | Дата: П`ятниця, 05.09.2008, 23:26 | Повідомлення # 8 |
| Quote (Elky) але справжнє кохання не сліпе - воно прозоре. Не завжди!!!
|
|
| |
Tarasik | Дата: Середа, 19.08.2009, 23:55 | Повідомлення # 9 |
Зелений
Авторитет: 0
| Помилочка в опитуванні - 2. 2. Привичка та прив"язання до людини (привязаність) . IMHO, тут слово "привичка" взагалі не фуричить. Кохання - це все хімія, з іншого боку складний психологічний процес (от загнув!). Коли людина закохується в певну особу (зявляється це класне почуття кохання - адреналін по мозгах бє :bash:), разом з цим появляється привязаність до неї. Тут почуття і привязаність нерозривні речі . P.S. НаХтовик 29.07.2008, 17:27 закоханість потім переростає у кохання (звісно якщо є взаємні почуття).
|
|
| |
Странник | Дата: Субота, 27.04.2013, 07:10 | Повідомлення # 10 |
Учасник
Нагороди: 1
| ЛЮБОВ ПРИЙШЛА?
Прийди, любов! Прийди! - Благають серце серіали. Ось навіть Тропіканка марить про любов щодня. Тож вирішила я, коли це модно так вже стало, - Себе одну кохати палко, - й не шукати щастя навмання…
Отож - себе люблю, себе ж одну ревную; Люблю себе і вдома, і в гаю. Люблю себе, коли з тобою я танцюю, Люблю себе, коли сама собі у дзеркало пою!
Навіщо ще когось любити? Честі забагато! Нікому і нічого задармА, не винна я! Навіщо про любов безвільно парубкам співати? Обличчя колір зберегти повинна – ой-ля-ля! Сьогодні посміхнуся, граючи, - тобі. А завтра ревнощі в душі чужій я розпАлю… Немов метеликів здолає всіх вас полум’я любові. Я ж, - посміхаюсь таємниче, мов Джоконда, бо одну себе люблю… Тож марно ти пісні співав мені - про ніч похмільну! Пішов би ти до біса зі своїм коханням! - А доки… Са-ма. Се-бе. Лю-блю. Ревную себе вільно. І проживу отак до ста своїх років…
Володимир Озерянко
|
|
| |
slavich | Дата: Субота, 10.09.2016, 17:49 | Повідомлення # 11 |
Зелений
| Да про любовь можно часами болтать и обсуждать. Дня не хватит что бы все сказать)
|
|
| |
fara | Дата: Середа, 19.04.2017, 21:25 | Повідомлення # 12 |
Зелений
| "Твой человек не тот, кому «с тобой хорошо» — с тобой может быть хорошо сотне людей. Твоему «без тебя плохо»". (Эрих Мария Ремарк)
|
|
| |
Nila | Дата: Понеділок, 24.04.2017, 09:34 | Повідомлення # 13 |
Учасник
| Пристрасть - це натхнення тіла, а кохання - це натхнення душі. Любов як функції геніталій залишмо приматам. Мені потрібен космос її очей.
ЛінаКостенко
|
|
| |
olesichka | Дата: Субота, 31.03.2018, 20:04 | Повідомлення # 14 |
Зелений
| Химия, мб.
|
|
| |
Lika03 | Дата: Вівторок, 18.12.2018, 21:07 | Повідомлення # 15 |
Зелений
| Любовь есть! Просто нужно встретить того человека, своего. И все будет хорошо! Человека по судьбе!
|
|
| |