Самогубці
|
|
Нежная | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 00:24 | Повідомлення # 1 |
Група: Модератори
Нагороди: 0
Авторитет: 2
Статус: Offline
| Що це за люди...???? Як ви відноситесь до них та до такого вчинку???
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 13:10 | Повідомлення # 2 |
Бабайко
Група: Адміністратори
Нагороди: 2
Авторитет: 3
| Це слабодухі люди які не можуть витримати навколишнього тиску і проблем
|
|
| |
VarenuK | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 13:59 | Повідомлення # 3 |
Писар
Група: Журналісти
| Я на перед вибачусь перед нашим модератором!!! Але на мою думку такі запитання може задавати людина яка час від часу сама над тим подумує, ще раз прошу пробачення! Це великий гріх і вічні страждання на які сама людина себе кидає, самогубці нікуди непопадають їх душа назавжди залишається на землі в муках. Підхід до самогубства ще залежить від віку людини, на ранній стадії це може бути просто підліткова дурість, вже пізніше людина просто перестає боротись за життя
Революціонери не здаються!!
|
|
| |
Нежная | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 15:20 | Повідомлення # 4 |
| VarenuK, ти мене розсмішив! Чесно! Quote (VarenuK) Я на перед вибачусь перед нашим модератором!!! Але на мою думку такі запитання може задавати людина яка час від часу сама над тим подумує, ще раз прошу пробачення! Не знаю як з іншими, но в мому випадку ти просто помилився і це навіть дуже сильно, я про таке навіть і не думала, таке навіть в голову не приходило. Не знаю, де там залишається їхня душа, но це точно дуже великий гріх. Намою думку, в них просто від горя чи проблем їде здоровий розум і для них це самий прости і легкий вчинок вирішення цих проблем. А з іншого боку думаю і не легкий, не кожен зможе зробити таке, ну і не треба. Людська психіка та розум, це питання дуууже делікатне, вд стресів, проблем і т.д. з нею може таке статись, що наслідки зовсім не можливо передбачити.
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
НаХтовик | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 19:20 | Повідомлення # 5 |
Писар
Група: Користувачі
| "Нежная", нащо тобі це знати? Останні теми, які ти підняла, погодься - незвичні! В тебе освіта не психологічна випадково?
Хоч буруй, хоч не буруй, все одно получиш наХту :)
|
|
| |
Нежная | Дата: Середа, 30.07.2008, 00:04 | Повідомлення # 6 |
| НаХтовик, мені особисто цього не потрібно! Ну ось дивись: 1. Є тама длоя спілкування. 2. Кожен висловлює свою думку. і 3. Не довиди Господи до такого, но наприклад хтось із наших відвідувачів захотів таке зробити, а тут прочитає, подумає і передумає іти на такий поступок. І що тоді получається: Ми спасли йому життя! Ні, я не психолог. а що подібна?
|
|
| |
Нежная | Дата: Середа, 30.07.2008, 17:46 | Повідомлення # 7 |
| Ну ти мене і розсмішив!
|
|
| |
Маяна | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 11:28 | Повідомлення # 8 |
Зелений
Авторитет: 0
| а шо смішного в філософах? Я багато таких знаю (філософ це не професія, це - діагноз)
|
|
| |
Нежная | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 15:25 | Повідомлення # 9 |
| Та мені просто смішно стало, що мене назвали ним. Quote (Маяна) філософ це не професія, це - діагноз І який він на твою думку: позитивний чи негативний?
|
|
| |
Elky | Дата: Вівторок, 02.09.2008, 15:35 | Повідомлення # 10 |
Друг сім'ї
Авторитет: 100
| Філослфія - це мистецтво тверезо оцінити ситуація і прийняти рішення, яке буде вигідним для тебе і твоїх друзів, однодумців і взагалі людей... це стиль життя. Ідея твоя на рахунок цього форуму позитивна, але не всі її зрозуміють, тому негатив також з'явиться, тому готуйся до того, що ти ще не раз будеш відповідати на критично кинуті запитання. Раджу тобі закрити цю тему і створити щось наприклад: "Як себе вести, щоб було добре жити", або "Як вийти з депресії" і т.д.
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Нежная | Дата: П`ятниця, 05.09.2008, 23:18 | Повідомлення # 11 |
| Quote (Elky) Ідея твоя на рахунок цього форуму позитивна, але не всі її зрозуміють, тому негатив також з'явиться, тому готуйся до того, що ти ще не раз будеш відповідати на критично кинуті запитання. Не проти відповісти! Quote (Elky) Раджу тобі закрити цю тему і створити щось наприклад: "Як себе вести, щоб було добре жити", або "Як вийти з депресії" і т.д. Закривати її не збираюсь, а ще і такі теми створити можна.
|
|
| |
Elky | Дата: Неділя, 07.09.2008, 12:24 | Повідомлення # 12 |
Друг сім'ї
Авторитет: 100
| Бачути, що ти повністю готова до будь-яких несподіванок життя... приємно побачити і поспілкуватись з такими людьми ))) ... вони завжди наповнені позитивом і це відчувається одразу )))
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Фройлєн | Дата: Понеділок, 13.10.2008, 19:55 | Повідомлення # 13 |
Активний учасник
Авторитет: 1
| А я вважаю, що самогубці зовсім не винні, що вони такі чутливі до несприятливих ситуацій, вони вже народились із такою схильністю психіки і нездатні це контролювати. Це те саме, що і в людей із нетрадиційною орієнтацією, які по суті не мають вибору. Вони такі і нічого з цим не зробиш. Оточуючі повинні проявляти до них максимум розуння і підтримки
Реєстрація на сайті
|
|
| |
Kamonskov44 | Дата: Субота, 26.03.2016, 15:06 | Повідомлення # 14 |
Зелений
| Своя жизнь, это решение каждого, персональное, и ни кто не имеет права их осуждать!
|
|
| |
Jocelyn | Дата: Субота, 04.11.2017, 03:24 | Повідомлення # 15 |
Зелений
| Часто, это глубоко страдающие люди. Они видят мир совсем по-другому. Очень большая проблема сейчас это депрессия. Большинство самоубийц страдали депрессией но не смогли справиться, а им не помогли. Нужно лечиться, и тащить родственников к врачам, если у них возникают подобные мысли.
|
|
| |