ІНет від кабельного???
|
|
Elky | Дата: Субота, 23.08.2008, 15:20 | Повідомлення # 1 |
Друг сім'ї
Група: Журналісти
Нагороди: 0
Авторитет: 100
Статус: Offline
| Якщо хтось щось знає про інет від БТБ, то прохання напишісь, що він собою представляє???
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Elky | Дата: Понеділок, 13.10.2008, 14:21 | Повідомлення # 2 |
Друг сім'ї
Група: Журналісти
Авторитет: 100
| Просто воин накрили сіткою тільки центр і ходять тішаться...
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Kate | Дата: Вівторок, 29.05.2012, 01:28 | Повідомлення # 3 |
Зелений
Група: Користувачі
Авторитет: 0
| А вобщем - то - вы о Игоре Чомко,шефе кабельного телевидения знаете хоть чего то? - Ну,например,прочтите вот это - http://www.btb-net.com/main/76/ozymandias-shell-msterya-chi-mstifkatsya, или вот это - http://www.btb-net.com/main/86/prikhovanii-aspekt-obraznost-vrsha-p-b-shell-khmara. Это при том, что он раскрыл нечто то - чего сами англичане не поняли до сих пор.И для города нашего сделал кабельное телевидение. 15 лет тому.Чем сейчас и пользуемся.
|
|
| |
NataliReznichenko | Дата: Четвер, 02.06.2016, 03:23 | Повідомлення # 4 |
Зелений
| нічого не знаю про них
|
|
| |
Makaka | Дата: П`ятниця, 19.05.2017, 16:41 | Повідомлення # 5 |
Фанат
Нагороди: 2
| Про такий не знаю, тому не користуюсь таким, якщо хочете найти хороший і доступний можете подивитись тарифи на інтернет у Києві порівняти, подивитись характеристики, і без проблем оформити договір. Вони також надають послуги по телебаченню.
|
|
| |
All0chka | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 11:49 | Повідомлення # 6 |
Постійний відвідувач
| Добрый день! Подумываю о подключении услуги “Киевстар. Все вместе”. Многие хвалят. Есть несколько вариантов тарифов, зависят от набора услуг, вот https://kyivstar.ua/uk/fmc просмотрите сами, может интересно будет. Прикинул, так получится выгодней оплачивать интернет, телевидение и связь. Сейчас в среднем в месяц плачу 450-500 грн, а так по максимальному тарифу и без скидки выйдет 259 грн. Но меня полностью устраивают условия тарифов, которые сейчас действуют. Если я подключу услугу, то все тарифы изменятся или сохранятся прежние, но платить буду меньше? Ктото знает?
|
|
| |
Anadalad | Дата: Вівторок, 19.11.2019, 14:54 | Повідомлення # 7 |
Зелений
| он слабый
|
|
| |
Gerrman | Дата: Субота, 11.01.2020, 18:58 | Повідомлення # 8 |
Постійний відвідувач
| От цікаво - якщо відмовитися від кабельного "Воля", а інтернет тоді від них можна залишити? Чи прийдеться повністю відмовлятися від їх послуг та шукати іншого провайдера?
|
|
| |
Kashek | Дата: Неділя, 12.01.2020, 12:36 | Повідомлення # 9 |
Активний учасник
| Цитата Gerrman ( ) От цікаво - якщо відмовитися від кабельного "Воля", а інтернет тоді від них можна залишити? Чи прийдеться повністю відмовлятися від їх послуг та шукати іншого провайдера? А чому ж не можна, думаю, що це можливо. Хоча я від їх послуг взагалі відмовився - один раз вони мене вже обдурили (самі, без повідомлення змінили суму оплати за кабельне телебачення). Тепер мені телефонують та пропонують не тільки їх інтернет провести, але ще й якесь інет-ТБ від них підключити. Але дурних нема - інет в мене від Укртелекома, а телебачення я підключив онлайн від компанії Sweet.TV. Одразу на https://sweet.tv/tv подивився канали, які вони пропонують (мене всі влаштовували), потім на 7 днів оформив тестовий безоплатний період - перевірив, якість зображення дуже чітка, всі канали працюють, шукати потрібний канал та програму передач дуже легко. Тепер мені ніяке інше телебачення не потрібно.
|
|
| |
Franky | Дата: Вівторок, 29.09.2020, 16:07 | Повідомлення # 10 |
Писар
| Якщо хтось щось знає про інет від БТБ, то прохання напишісь, що він собою представляє???
|
|
| |