• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Спортивное питание
ValerijaДата: Вівторок, 10.12.2019, 01:00 | Повідомлення # 1
Друг сім'ї
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Я посещаю тренажерный зал пару раз в неделю и занимаюсь с тренером. Мы составили рацион питания, а также я дополнительно принимаю спортивное питание. Кстати, заказываю в очень крутом интернет-магазине https://megamuscle.ua/gejner тренер посоветовал мне данных ребят, мне всё нравится. Качество питания отличное, цена не кусается. Рекомендую!

kenetiДата: Субота, 14.12.2019, 17:44 | Повідомлення # 2
Зелений
А тренер что советует?

darlaДата: Субота, 21.12.2019, 17:01 | Повідомлення # 3
Зелений
У меня брат то покупает спортивное питание, но он для роли готовится. А иначе говорит ничего не принимал бы так как оно все дает побочный результат. Так что если вам не для работы надо то лучше не стоит употреблять спорт.пита. А если все же решили и хотите знать где купить спортивные добавки не дорого, то загляните на Розетка.юа - у них есть этого добра валом.

RikiДата: Вівторок, 24.12.2019, 10:30 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Підскажіть,  а якщо не займатися в спортзалі, але приймати спортивне харчування буде результат? Давно мрію скинути надлишкову вагу.

DankoДата: Вівторок, 24.12.2019, 10:33 | Повідомлення # 5
Учасник
Конечно же нет))) Без усилий Вы вес не сбросите. Можно конечно посидеть на веганской диете. Но вот сколько Вы на ней продержитесь...

SaimonДата: Вівторок, 24.12.2019, 10:40 | Повідомлення # 6
Учасник
Цитата keneti ()
А тренер что советует?
Підскажіть, а хто приймає жироспалювачі? Мені мій тренер порекомендував приймати і я не знаю який з цих вибрати http://monsterlab.com.ua/ua/zhiroszhigateli/ . Можливо хтось порадить які краще з них підійдуть для хлопця, який тільки почав займатися в тренажерному залі і має зайву вагу? Які з них без побічних ефектів?

denzelcurryДата: Середа, 19.02.2020, 18:49 | Повідомлення # 7
Зелений
Как я и говорил уже в другой теме этого форума для быстрого эффекта рекомендую жиросжигатели. Длительная диета сильно выматывает, а с помощью жиросжигателей, например кленбутерола можна сделать все гораздо быстрее https://steroid-farma.com.ua/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus