• Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: -=Marky=-  
Відпочинок у Бориславі
Joey_NordДата: Четвер, 18.09.2008, 10:21 | Повідомлення # 31
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Quote (Elky)
знайти спонсорів і почистити Тустановецьке озеро

Та було вже!! Хіба ви, народ, не чули нічого??? Трускавецька влада хотіла його купити і зробити з ним порядок, але жителі Тустанович не дали!! А знаєте чого? Бо вони в те озеро свої відходи зливають, от чому! Що якщо те озеро почистять, то їм нікуди буде свою каналізацію зливати!!!! Ну не дурні люди?? ЯК ЦЕ МЕНЕ БІСИТЬ. angry angry angry

Auntie Joey:)

ElkyДата: Субота, 20.09.2008, 16:56 | Повідомлення # 32
Друг сім'ї
Група: Журналісти
Авторитет: 100
Quote (Joey_Nord)
Що якщо те озеро почистять, то їм нікуди буде свою каналізацію зливати!!!!

Ну от... вже клевета... хто не в курсі, шо і до чого, то можете звертатись, я поясню

Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!

Joey_NordДата: Субота, 18.10.2008, 09:27 | Повідомлення # 33
Зелений
Я просто написала те, що мені казали. Ну давай, я слухаю (чи читаю?) Де я помилилася?

Auntie Joey:)

ElkyДата: Понеділок, 03.11.2008, 13:33 | Повідомлення # 34
Друг сім'ї
Група: Журналісти
Авторитет: 100
Каналізація в озеро і приблизно не впадає... воно таке забруднене тому, що в нього впадають опади і опади стікають ще з полів... а це все глина і болото )))
Про продаж і решту я вже писав...

Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!

silverДата: Субота, 03.01.2009, 22:53 | Повідомлення # 35
Зелений
Так в Украіні здаетьсья заборонено продавати водойми і ліс, можна тільки в довготривалу оренду здавати...
От коли вже не буде ні лісів ні водойм тоді простим людям дозвольять приватизовувати cry

Додано (03.01.2009, 22:53)
---------------------------------------------
ррр

vectorДата: Субота, 09.05.2009, 14:20 | Повідомлення # 36
Зелений
Авторитет: 1
О-о-о, Тустановецьке озеро наприкінці 60х- на початку 70х років -- то було ЩОСЬ!!!! Курортна зона!!! Та й Трускавецьке озеро теж - ще крутіше! Але до Трускавецького озера було дальше і важче добиратися, а особливо повертатися назад в Борислав!!! Звісно, я тоді був малий, ТО цей фактор мав вплив, але все одно, пам"ятаю, які маси народу відпочивали на тих озерах!!! Буквально яблуку було ніде впасти!

На Тустановецькому озері (ТуО) була вишка для стрибків, і з неї стрибали!!! На пляжі продавали морозиво, стояли "грибки".... Єдиний мінус - до озера треба було йти берегом по колючій траві, а потім по колючому камінні. Вода в озері була завжди каламутна, дно болотисте. Також мінусом було те, що в тому озері постійно хтось тонув, і тіло потопельника довго шукали, іноді для цього навіть спускали всю воду.
До озера можна було дістатися від кінцевої зупинки автобусу "5 школа" ( або "Другий промисел", як тоді називалися рейси). По дорозі від зупинки до озера проходили по мосту через річку Лошань, а потім проходили повз їдальню "Білочка" і церкву. Їдальня "Білочка" у мене викликає зараз дуже сильну ностальгію по тих часах. Кілька разів я там навіть їв smile

(Взагалі оці "промисли" - це окрема тема, яку слід було б обговорити. Автобуси мали назви маршрутів "1й промисел", "2й промисел", "4й промисел" - я й сам не зовсім розумію, що воно таке??)

А Трускавецьке озеро (ТрО) було для нас, малих, як море!
Вода була значно чистіша, як у ТуО. Дно не болотисте, а піщано-кам"янисте. Там були водяні веосипеди (катамарани) і човни напрокат. Працювала рятувальна станція, медпункт, заміряли і вивішували на стенді температуру води і повітря, було обгороджене місце для малих дітей. Також стояли грибки, можна було брати топчани напрокат. Людей відпочиваючих було стільки, що іноді вільні місця можна було знайти аж під лісом. А від лісу до озера тоді було дуже далеко, це тепер мабуть усе позаростало. Були там і обладнані дерев"яні туалети. При вході на територію пляжу діяло кафе "ВІтерець" (?)- там завжди смачно пахло копченою ковбасою (так само, як і в дерев"яній "Колибі" біля ТуО), вареними вкруту яйцями та свіжими огірками. (Копчена ковбаса була тоді для нас дуже дорогою....)

Крім того, може хтось не знає, але в міському парку також був пляж, де можна було позасмагати. Це місце було між річкою Роп"янкою та старою хатою біля озера. На вихідні там сходилися люди, котрим в облом було їхати на озера. (Див. схему) Засмагали, грали в шахи, карти, навіть пікнікували.

Додатки: 3420451.jpg (56.6 Kb)

ВідпочиваючийДата: Середа, 26.01.2011, 18:46 | Повідомлення # 37
Зелений
Quote (wasyl_b)
На мражницькому озері!!!

Озеро водоростями заросло. Купатись там практично нема де, вода вже не така чиста як колись. Тай лягти нема де (для тих хто любить полежати) - лежиш на гірці майже у вертикальному положенні.
Тустановецьке гарне з вигляду. Коли дивишся на нього здалека. Якщо не брати до уваги, що там колись купалася корова, - то сміливо можна туди йти. Типу "Не бачив - не знаю".
Але найбільше злить не вода брудна, заросле озеро і т д , а сміття, яке навколо себе залишають люди.

Повідомлення відредагував Відпочиваючий - Середа, 26.01.2011, 19:41

WromДата: Понеділок, 22.02.2016, 11:14 | Повідомлення # 38
Зелений
Мне хочется уже весны,честно скажу.На природу выйти пожарить шашлычка.Сейчас такая погода,что на улицу не хочется выходить https://www.gismeteo.ua/weather-lviv-4949/

Kamonskov44Дата: Субота, 26.03.2016, 15:04 | Повідомлення # 39
Зелений
Мражницьке кстати, медленно но становится болотом, увы...

mrijaДата: Вівторок, 25.10.2016, 22:07 | Повідомлення # 40
Зелений
Давайте в цій темі будемо ділитись не лише враженнями, але й фото. Адже нашому місту є що показати, чи не так?

KiraRДата: Неділя, 14.05.2017, 09:57 | Повідомлення # 41
Зелений
Отдыхать нужно и душой и телом. Для кого-то это пролежать на солнышке 2 недели, для кого-то это экскурсии, а для кого-то и огород является отдыхом. Я из ленивых мадам, поэтому предпочитаю, валяться и читать книгу, ну или поиграть в автоматы на flameslots.com , пока мое тело приобретает бронзовый загар.

24option официальный сайт

JiayaДата: П`ятниця, 19.05.2017, 10:13 | Повідомлення # 42
Зелений
В бориславі був тільки проїздом, частіше буваю в Східниці, там щороку змагання "Східниця off road" участі не приймав але для того щоб просто поспостерігати за змаганнями, мусів поставити гуму Toyo АТ goo.gl/i4MYCA джипи розбивають сильно дорогу, проїхати можливо тільки на підготовлених колесах + можна ще підлікуватись на джерелах.

barabadenДата: Понеділок, 06.11.2017, 19:02 | Повідомлення # 43
Зелений
кіфпекфе

DeathrayДата: Середа, 27.06.2018, 19:47 | Повідомлення # 44
Генеральний писар
Нагороди: 1
Я очень люблю посещать различные концерты а они в нашем городе происходят очень и очень редко. А о приезде настоящих звезд я вообще не говорю. Именно поэтому часто приходится ездить в столицу. Вот хочу поехать на Океан Ельзы, тут https://okean-elzy.ticketsbox.com/ смотрю когда появятся билеты на их концерт smile В ближайшее время они уже должны появится, я думаю smile

misstervinogradovДата: П`ятниця, 26.10.2018, 20:21 | Повідомлення # 45
Активний учасник
У нас теж добре, Цього року були на гірськолижному курорті Буковель. Море позитивних емоцій. Хочу ще влітку туди)

• Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus