Відпочинок у Бориславі
|
|
RROreva | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 14:09 | Повідомлення # 16 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| а на Трускавецькому озері купа народу, в неділю взагалі нема де розвернутись, я вже 3 роки ходжу на Трускавецьке озеро і нічого страшног не сталося зі мною
|
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 20:16 | Повідомлення # 17 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
| Я теж туди багато разів ходив і нічого не сталось та згодом мені понарозказували кучу байок, і тепер неприємно туди заходити...
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Bla-bla | Дата: Середа, 09.07.2008, 13:52 | Повідомлення # 18 |
Фанат
Група: Модератори
Авторитет: 1
| половина байок правдиві - дівчатам там взагалі купатись заборонено, а то потім лікуйся не лікуйся - ніц не поможе
ГГГГГГГГГГГГГ!
|
|
| |
CristianoRonaldo | Дата: П`ятниця, 11.07.2008, 18:43 | Повідомлення # 19 |
Учасник
Авторитет: 2
| Я на трускавецькому купався і ше живий!!
!!!Portugal forever!!!
|
|
| |
WasaOk | Дата: Субота, 12.07.2008, 09:13 | Повідомлення # 20 |
Зелений
| CristianoRonaldo і RROreva покупались і нічого з ними не сталося, якщо не враховувати 3 ока, облисіння, та ін.
|
|
| |
CristianoRonaldo | Дата: Неділя, 13.07.2008, 01:55 | Повідомлення # 21 |
Учасник
| Чого -чого а підлої брехні не люблю...Сам купатись взагалі не ходить -дома сидить..А з Ревою кльово купались і нормально а чо ви всі на Трускавецьке гоните ----Факти ДАВАЙТЕ
!!!Portugal forever!!!
|
|
| |
WasaOk | Дата: Вівторок, 15.07.2008, 09:32 | Повідомлення # 22 |
Зелений
| Послухай шо люди розказують, а факти в морзі!
|
|
| |
Bla-bla | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 14:24 | Повідомлення # 23 |
Фанат
Авторитет: 1
| і то правда!!!!!! озеро має бути чисте а не калабаня у яку всі роблять свої нехороші справи - ти тільки прикинь що на вихідні при гарній роботі там чоловік 200 і нехай половина з них чото там зробитьь і то повезе якщо тільки раз зробить - а якщо візьме з собою пиво то і 10 раз - от і купайтесь тоді на здоровя
ГГГГГГГГГГГГГ!
|
|
| |
wasyl_b | Дата: Неділя, 27.07.2008, 17:44 | Повідомлення # 24 |
Зелений
| Тепер після "маленького " дощика на Мражницьке озеро не дістатися навіть пішака!!!
|
|
| |
VarenuK | Дата: Понеділок, 28.07.2008, 14:14 | Повідомлення # 25 |
Писар
Група: Журналісти
| Було б класно якщо б знайшовся якийсь спонсор який би взяв Тустановецьке озеро в оренду. Почистили би, парканчик поставили, пляж насипали і був би непоганий бізнес по 3 грн і ти вже відпочиваєш на березі чистого озера і на приємному пісочку, охорона і служба спасіння. Дааа ото мрія
Революціонери не здаються!!
|
|
| |
mex | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 00:05 | Повідомлення # 26 |
Зелений
| VarenuK, по 3грн -дійсно мрія!!!!!
|
|
| |
VarenuK | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 02:24 | Повідомлення # 27 |
Писар
| Але мрія реальна, я немаю на увазі по 3 грн, а про благоустройство озера, ідея класна, але наскільки я зрозумів нашим людям більше подобається загидити одну з цінностей міста а потім продати за копійки коли воно втратить товарний вигляд
Революціонери не здаються!!
|
|
| |
Нежная | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 10:32 | Повідомлення # 28 |
| А що скажете про озеро "Козацький хутір"? Я там була правда всього один раз з початку мені сподобалось, а потім не дуже. Коли ми прийшли вода була класна чиста, а після обіду поприходило стільки людей, що там стало справжнє болото. Ноги після нього ледь відмила.
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 05.08.2008, 13:30 | Повідомлення # 29 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
| Я теж там був тільки раз, але зі сторони дамби, там вода була глибока і чиста, і народу не так багато, як на Трускавецькому...
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Elky | Дата: Вівторок, 02.09.2008, 14:30 | Повідомлення # 30 |
Друг сім'ї
Авторитет: 100
| Хотів би поділитися інфою про Вареника ідею "знайти спонсорів і почистити Тустановецьке озеро". Річ в тому, що в нього товарного вигляду вже немає давно, але покупці на нього були і є навіть тепер, але ж наші люди не хочуть добра один одному, а хочуть зрубити якомога більше бабла... хоча за наше озеро пропонували не раз кругленьку суму... Тустановецька рада не дозволяє його продати, бо бач самі його хочуть купити, але нема бабла, а комусь віддати - це ж гріх ))) Мені деколи навіть стидно за свою "раду", але що ж робити... залишається тільки надіятись, що вони порозумнішають і озеро продадуть і ми будемо мати круту зону відпочинку )))
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |