• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Угомоніть мого мужика
СлавутичДата: Понеділок, 17.07.2023, 13:56 | Повідомлення # 1
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Всім привітик)
Мій коханий (44 роки) дуже комплексує з приводу залисин та сивини. Я вже по-різному його підбадьорювала, але він мене не слухає. я його люблю таким яким він є, але він же хоче бути альфачем і самцем пхпх)) і думає, що з залисинами це неможливо. Як його переконати чи заспокоїти? Я вже всі аргументи перепробувала...

Повідомлення відредагував Славутич - Понеділок, 17.07.2023, 14:05

СирокВанільнийДата: Вівторок, 18.07.2023, 15:46 | Повідомлення # 2
Зелений
Цитата Славутич ()
Всім привітик)Мій коханий (44 роки) дуже комплексує з приводу залисин та сивини. Я вже по-різному його підбадьорювала, але він мене не слухає. я його люблю таким яким він є, але він же хоче бути альфачем і самцем пхпх)) і думає, що з залисинами це неможливо. Як його переконати чи заспокоїти? Я вже всі аргументи перепробувала...
На самом деле, вы никак его не переубедите, не тратьте на это время и постарайтесь найти рациональные методы решения проблемы)

ХристяХристяДата: Середа, 19.07.2023, 07:01 | Повідомлення # 3
Зелений
Цитата Славутич ()
Всім привітик)Мій коханий (44 роки) дуже комплексує з приводу залисин та сивини. Я вже по-різному його підбадьорювала, але він мене не слухає. я його люблю таким яким він є, але він же хоче бути альфачем і самцем пхпх)) і думає, що з залисинами це неможливо. Як його переконати чи заспокоїти? Я вже всі аргументи перепробувала...
Я вас прекрасно розумію tongue  У мене була схожа ситуація с колишнім. Дійсно не потрібно його переконувати, можна обережно з ним поговорити чи натякнути на візит до трихолога а також додатково включити домашній догляд. Я би не радила витрачати багато коштів на дорогущі процедури в салонах чи лікарнях. Скріш за все вам пропишуть якийсь курс мезотерапії на півроку чи рік чи будуть з вас висмоктувати кошти wink  На жаль що є то є, так завжди було, це бізнес. тому будьте пильні.
По суті успішний результат лікування та пробудження волосяних фолікул заключается в якісному та ефективному домашньому догляді. Я можу запитати в колишнього, які саме засоби він використовув, якщо вам цікаво)

Повідомлення відредагував ХристяХристя - Середа, 19.07.2023, 13:04

СлавутичДата: Середа, 19.07.2023, 13:06 | Повідомлення # 4
Зелений
Цитата ХристяХристя ()
Я вас прекрасно розумію   У мене була схожа ситуація с колишнім. Дійсно не потрібно його переконувати, можна обережно з ним поговорити чи натякнути на візит до трихолога а також додатково включити домашній догляд. Я би не радила витрачати багато коштів на дорогущі процедури в салонах чи лікарнях. Скріш за все вам пропишуть якийсь курс мезотерапії на півроку чи рік чи будуть з вас висмоктувати кошти   На жаль що є то є, так завжди було, це бізнес. тому будьте пильні.По суті успішний результат лікування та пробудження волосяних фолікул заключается в якісному та ефективному домашньому догляді. Я можу запитати в колишнього, які саме засоби він використовув, якщо вам цікаво)

Так! поділіться пліз

ХристяХристяДата: Середа, 19.07.2023, 14:02 | Повідомлення # 5
Зелений
Цитата Славутич ()
Так! поділіться пліз

Отже я спитала. Це препарати Minoxidil від Members Mark. В інеті дуже багато підробок, тому ось сайт на оригінальну продукцію, де мій колишній замовляв https://minoxidil.com.ua/. Йому трихолог прописував конкретно "Міноксидил Folixidil 2% (Фоліксідил) лосьйон 60 мл" (це начебто бестселлер серед їх продукції оскільки там бездоганним склад). Але це була рекомендація з огляду на його особливості залисин. Вашому чоловікові варто звернутися в їхню службу підтримки і спеціалісти йому підберуть відповідний засіб (думаю, потрібно буде надіслати їм фото залисин у месенджері). до того ж ціни дуже резонні!
Сподіваюся це допоможемо вирішити вашу проблему!

HrizantemaДата: Середа, 13.12.2023, 03:43 | Повідомлення # 6
Зелений
залысины - не беда

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus