Розмовляймо українською !!!
|
|
VarenuK | Дата: Неділя, 16.11.2008, 13:21 | Повідомлення # 1 |
Писар
Група: Журналісти
Нагороди: 0
Авторитет: 2
Статус: Offline
| Викладаємо український сленг, обговорюємо, пропонуємо варіанти!!! Додано (16.11.2008, 13:21) --------------------------------------------- спалахуйка - зажигалка залупівка - бабочка міжповерховий дротохід - ліфт чахлик невмирущий - кощей безсмертний пісюньковий злодій - сексуальний маньяк пикогляд - дзеркало яйко-сподівайко – кіндер-сюрприз піхвознавство - гінекологія пупорізка - акушерка цюцюрковий злодіяка - онаніст штрикалка – медсестра пiсюнець - чайник підсрачник – стул бачик – телевізор коркотяг – штопор гумовий нацюцюрник – презерватив P.S. далі буде...
Революціонери не здаються!!
Повідомлення відредагував VarenuK - Неділя, 16.11.2008, 13:24 |
|
| |
Фройлєн | Дата: Неділя, 16.11.2008, 23:42 | Повідомлення # 2 |
Активний учасник
Група: Користувачі
Авторитет: 1
| Ну ти й пошляк, ото суперська популяризація української мови
Реєстрація на сайті
|
|
| |
VarenuK | Дата: Четвер, 20.11.2008, 13:10 | Повідомлення # 3 |
Писар
| Фройлєн, дівчинко, я не придумую нові значення слів, а тільки збираю їх з безкраїх просторів рідної землі та впорядковую. І як підписується наш модер Марк, цитую: "Іди в ср*ку, у нас свобода слова! ©Файна Юкрайна
Повідомлення відредагував VarenuK - Четвер, 20.11.2008, 13:12 |
|
| |
-=Marky=- | Дата: Четвер, 20.11.2008, 18:21 | Повідомлення # 4 |
Бабайко
Група: Адміністратори
Нагороди: 2
Авторитет: 3
| Аууу!!! не забуваєм про повагу один до одного! Мій підпис не відноситься ні до кого( і я надіюся Вареник мав на увазі, про свободу думки....) а про те що в нашій країні кожен може робити і говорити, що хоче.. я думаю не потрібні факти...можна хіба згадати приниження укр мови і спалювання національного прапора в Криму..
|
|
| |
VarenuK | Дата: Четвер, 20.11.2008, 23:45 | Повідомлення # 5 |
Писар
| -=Marky=-, я не збирався когось образити, ти маєш рацію я на рахунок свободи слова, а те що представлений мною діалект деаких слів має певну співзвучність з російською нецензурною лексикою то це просто схожі звуки і нічого більшого
|
|
| |
Фройлєн | Дата: П`ятниця, 21.11.2008, 13:41 | Повідомлення # 6 |
Активний учасник
| Свобода слова, то прекрасно, тому й можна тут трохи пофлеймити , але я про то, що з безкраїх просторів рідної землі можна ж піднакопати словечок і на іншу тематику
Реєстрація на сайті
|
|
| |
VarenuK | Дата: П`ятниця, 21.11.2008, 23:32 | Повідомлення # 7 |
Писар
| Фройлєн, Quote (VarenuK) Викладаємо український сленг, обговорюємо, пропонуємо варіанти!!! Немаю нічого проти, читайте уважно заголовок теми і беріть в ній активну участь
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Субота, 22.11.2008, 19:30 | Повідомлення # 8 |
Бабайко
| Трохи давніше гортав словник нашого сленгу...але майже нічого не запам*ятав.. лупиздики-насіння соняшника Педик-студент педагогічного університету а ось що нарив у інеті: Рагуль - лох. Жувальник , гризло , бігборд , фийс - хавальник , морда. Крутелик - крутой. Пеньонзи - бабки (гроші) Стьоб - прикол. Шуфляда , гавкало - челюсть. Зюзьмак , зюзя - алкаш. Каталожний - классньій Горілка 1л - бімбер 0,5л - водясик 0,25 - цуцик Ціцерони - буфера (перси) Гріники - те чого не вистачає завжди (гроші) Афен - мент Лаба - музон Довбанат - погана людина...(тей що всіх дістає, або вже дістав- яник , наприклад) Олень - бик,придурок. Неголений олень - те саме , тіко з лісу... Твікс,цвайка - пара (оцінка правильного студента) Студебекер - студент (різний і всякий) Нюхало - носяра. Лохус - ну геть дурний. Чічі - очечки , фарьі (окуляри) Відфейсувати - дать п.... Флетхата - притон . Поганяло - кликуха Синій у каліку , мекнутий , дрінькнутий - бухой.
|
|
| |
Фройлєн | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 18:36 | Повідомлення # 9 |
Активний учасник
| Лушпайка - неохайна жінка Підставки - ноги Поквапитись - напитись Муждусобойчик - пянка в тісному колі Добрий вечір вашій хаті - пограбування
Реєстрація на сайті
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 19:08 | Повідомлення # 10 |
Бабайко
| Quote (Фройлєн) Добрий вечір вашій хаті Файне)
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Середа, 03.12.2008, 21:34 | Повідомлення # 11 |
Бабайко
| Говори державною мовою! Правила української мови > Замість..................Треба говорити > Ох...ть..................Я вражений > Вони пі...ри............. В даному випадку вони неправі > Яка нах.. різниця..... .Різниця не принципова > Пі...єц.....................Упс, невеликий колапс получився > Пішов на х............... Не відволікайте на дану хвилину я зайнятий > Зає...ли...................Вибачте ви занадто надокучливі > Що за х...ня............. Мені здається що тут щось не те > Бл..дь.....................Мене переповнюють емоції > Рас...дяй..................Ваша степінь відповідальності залишає бажати кращого > Проє..ли...................Мені здається ми дещо випустили із уваги > Ви що ох...ли..............Ваша поведінка не відповідає моїм очікуванням > Ця х..ня....................Всім відомий предмет > За це потрібно ви..ати...Я буду змушений повідомити начальству
|
|
| |
@ntei | Дата: Середа, 16.03.2011, 00:47 | Повідомлення # 12 |
Зелений
Авторитет: 0
|
i love BMW :)
|