Анекдоти про Борислав
|
|
olkulbar | Дата: Четвер, 20.11.2008, 07:28 | Повідомлення # 1 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| *** Якось учитель-поліглот Олег Паламарчук гостював у свого колеги, який мешкає у Львові. - Ну, як тобі наше місто? – вихвалявся колега. - Його називають Маленький Париж. Такі самі вузькі вулички, такі самі затишні кав’ярні. - А мій Борислав називають Маленький Лондон. Такі самі дмуть затяжні вітри, такі самі йдуть затяжні дощі. *** До вчителя-поліглота, що живе в районі Карпат, приїхав родич із широких степів України. - Можеш мені показати ліси, бо я крім степу нічого в житті не бачив. - То колись були ліси, - важко зітхнув житель Карпат, - а тепер лише самі дерева залишилися. *** У місті Бориславі - конкурс краси «Красуня Борислава». - Чому ти не бережеш участь у цьому конкурсі? - запитав учитель-поліглот Олег Паламарчук одну свою ученицю. - Та бо там лише беруть участь лише погані дівчата. - А добрі чому не беруть? - Добрі дівчата красунями не бувають. *** У місті Бориславі до хлопчика підійшов приїжджий: - Де тут у вас площа Франка. - Там, де стоїть пам’ятник Івану Франку, - відповів хлопчик. - А де у вас стоїть пам’ятник Івану Франку? - Напроти магазину «Технолюкс». - А де у вас «Технолюкс» - На площі Івана Франка, - пояснив маленький мешканець Борислава. *** Якось учитель-поліглот Олег Паламарчук звернувся до свого приятеля, щоб той порадив, де він міг би купити стару добру гітару. - На базарі, - відповів приятель. -А на якому? - допитувався вчитель. Чоловік замислився на хвильку, а потім почав перераховувати: - На Бориславському базарі ти ні чорта не купиш; на Дрогобицькому базарі ти купиш чорт знає що; а ось на Чернівецькому, там можна і чорта купити. - При чому тут чорт? - обурився учитель. - Мені гітара потрібна! Якщо ви вивчаєте англійську мову і цінуєте гумор, вийдіть на сайт: www.oleganekdot.narod.ru
Oleg
|
|
| |
eugenius | Дата: Четвер, 28.07.2016, 16:55 | Повідомлення # 2 |
Зелений
| Круті анекдоти!
|
|
| |
youngyoung | Дата: Понеділок, 07.11.2016, 16:37 | Повідомлення # 3 |
Активний учасник
| можуть бути ))смішні
|
|
| |
fara | Дата: Вівторок, 18.04.2017, 22:01 | Повідомлення # 4 |
Зелений
| Муж переодевается. Жена смотрит на него и спрашивает: - Дорогой, а кто тебе так спину расцарапал? Муж смутился: - Представляешь, шел по улице, и вдруг с балкона мне на спину свалилась кошка... . Неужели не веришь? - Конечно верю. Там губной помадой так и написано: "Твоя киска! "
|
|
| |
mary | Дата: Понеділок, 22.05.2017, 21:20 | Повідомлення # 5 |
Зелений
| Телефонный разговор. — Ну, и где ты? — Все-все, уже подъезжаю! — Знаешь, я вообще-то тебе на домашний звоню...
|
|
| |
GorstkinIgor | Дата: Вівторок, 23.10.2018, 12:07 | Повідомлення # 6 |
Писар
| Добрi анекдоти.
|
|
| |
Kokoshka | Дата: Четвер, 25.10.2018, 11:03 | Повідомлення # 7 |
Зелений
| Очень смешно
|
|
| |
MUSE | Дата: П`ятниця, 05.04.2019, 13:36 | Повідомлення # 8 |
Зелений
| ахахах
|
|
| |
ЕгорЛуценко | Дата: Понеділок, 30.09.2019, 19:10 | Повідомлення # 9 |
Зелений
|
|
|
| |
Russ | Дата: Неділя, 03.11.2019, 15:19 | Повідомлення # 10 |
Писар
| Прикольные.
|
|
| |
Geolog | Дата: Неділя, 10.11.2019, 13:32 | Повідомлення # 11 |
Зелений
| Якось учитель-поліглот Олег Паламарчук звернувся до свого приятеля, щоб той порадив, де він міг би купити стару добру гітару. - На базарі, - відповів приятель. -А на якому? - допитувався вчитель. Чоловік замислився на хвильку, а потім почав перераховувати: - На Бориславському базарі ти ні чорта не купиш; на Дрогобицькому базарі ти купиш чорт знає що; а ось на Чернівецькому, там можна і чорта купити. - При чому тут чорт? - обурився учитель. - Мені гітара потрібна!
|
|
| |
Борис4569 | Дата: Середа, 11.12.2019, 00:35 | Повідомлення # 12 |
Учасник
| класс
|
|
| |
Inga11 | Дата: Четвер, 30.01.2020, 12:37 | Повідомлення # 13 |
Зелений
| Интересно
|
|
| |
Geolog | Дата: Вівторок, 11.02.2020, 20:16 | Повідомлення # 14 |
Зелений
| У місті Бориславі до хлопчика підійшов приїжджий: - Де тут у вас площа Франка. - Там, де стоїть пам’ятник Івану Франку, - відповів хлопчик. - А де у вас стоїть пам’ятник Івану Франку? - Напроти магазину «Технолюкс». - А де у вас «Технолюкс» - На площі Івана Франка, - пояснив маленький мешканець Борислава.
|
|
| |
Dinara | Дата: Середа, 04.03.2020, 08:14 | Повідомлення # 15 |
Зелений
| До вчителя-поліглота, що живе в районі Карпат, приїхав родич із широких степів України. - Можеш мені показати ліси, бо я крім степу нічого в житті не бачив. - То колись були ліси, - важко зітхнув житель Карпат, - а тепер лише самі дерева залишилися.
|
|
| |