ВІТАЮ!!!
|
|
Нежная | Дата: Понеділок, 25.08.2008, 23:03 | Повідомлення # 31 |
Група: Модератори
Нагороди: 0
Авторитет: 2
Статус: Offline
| -=Marky=-, Дякую! Тебе також ВІТАЮ!!!!
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
VarenuK | Дата: Вівторок, 21.10.2008, 15:39 | Повідомлення # 32 |
Писар
Група: Журналісти
| Вітаю сам себе з вчорашнім визначним святом Днем Повидла імені Вареника!!! Дякую прекрасним модераторам за те що вони слідкують за подіями на сайті та ніколи незабувають про простих смертних користувачів
Революціонери не здаються!!
Повідомлення відредагував VarenuK - Вівторок, 21.10.2008, 15:39 |
|
| |
-=Marky=- | Дата: Вівторок, 21.10.2008, 18:01 | Повідомлення # 33 |
Бабайко
Група: Адміністратори
Нагороди: 2
Авторитет: 3
| Сорі, що вчора тебе ніхто не привітав..просто шось всі решто пропали..поїхали в Єгипет напевно=)) а я сам не зовсім справляюся....а вчора ще й загружений був... тому... Вітаю шановного користува VarenuK із його кільканадцяти-літтям! Залишайся таким як ти є і все буде чікі-пукі! Ти ФАЙНИЙ вуйко!:)
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Вівторок, 21.10.2008, 18:03 | Повідомлення # 34 |
Бабайко
| о пляс можу зробити тобі презент семизначний номер Аськи...але десь під вечір..... Якщо тобі таке подобається то пиши
|
|
| |
VarenuK | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 02:37 | Повідомлення # 35 |
Писар
| ВІТАЄМО нашого дорогого модератора Marky з днем народження. ;) В цей святковий час коли наші серця наповненні любов'ю бажаємо йому в його 'надцять фінансового процвітання, міцного здоров'я і багато удачі,а все решту здобудеш з часом. Ще раз ВІТАЄМО =) P.S. багато не пий, особливо з понеділка а то в мене теж був деньчик в понеділок то гудів цілий тиждень
Повідомлення відредагував VarenuK - Понеділок, 03.11.2008, 02:57 |
|
| |
-=Marky=- | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 18:29 | Повідомлення # 36 |
Бабайко
| о дуже дякую блін мені якось далі фігово, що я тебе тоді відразу не привітав...
|
|
| |
Фройлєн | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 22:15 | Повідомлення # 37 |
Активний учасник
Група: Користувачі
Авторитет: 1
| -=Marky=-, приєднуюсь до привітання!!!!!!!! Творчих та професійних успіхів, веселого та безтурботного життя, і здійснення всіх бажань!!!!!!!!!!:) :) :wine: :wine:
Реєстрація на сайті
Повідомлення відредагував Фройлєн - Понеділок, 03.11.2008, 22:35 |
|
| |
VarenuK | Дата: Вівторок, 04.11.2008, 00:06 | Повідомлення # 38 |
Писар
| Quote (-=Marky=-) блін мені якось далі фігово, що я тебе тоді відразу не привітав... забий, як то кажуть краще пізно ніж ніколи!!!
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Субота, 20.12.2008, 16:39 | Повідомлення # 39 |
Бабайко
| Вітаєм нашого журналіста Elky з Днем Народження Хай збудуться всі твої мрії і побажання, Будь веселий і здоровий! Твоє здоров"я!
|
|
| |
VarenuK | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 15:50 | Повідомлення # 40 |
Писар
| Вітаємо всіх Анют, Анічок, Анн з днем їхніх іменин, бажаємо їм завжди залишатися прекрасними та квітучими!!! За вас дівочки
Повідомлення відредагував VarenuK - Понеділок, 22.12.2008, 15:51 |
|
| |
-=Marky=- | Дата: Неділя, 25.01.2009, 18:01 | Повідомлення # 41 |
Бабайко
| ВІТАЄМО усіх Тетяночок!
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Неділя, 19.04.2009, 11:23 | Повідомлення # 42 |
Бабайко
| Христос Воскрес! Дорогі бориславці! Вітаю нас всіх з Великим святом воскресіння Христового! Із христовим Воскресінням Щиро Вас Вітаю! Жити в радості й любові Від душі бажаю! Запашнаю нехай буде Великодня Паска, І до віку буде із тобою Світла Божа Ласка!!!
|
|
| |
VarenuK | Дата: Середа, 06.05.2009, 05:18 | Повідомлення # 43 |
Писар
| Вітаю ;) з іменинами всіх Юріїв, Георгіїв і всіх хто святкує цей день!!! Бажаю міцного здоров'я, довгих років життя і успіху в кар'єрному та особистому розвитку!!!
Повідомлення відредагував VarenuK - Середа, 06.05.2009, 05:22 |
|
| |
марьяна2012 | Дата: Четвер, 28.06.2012, 11:40 | Повідомлення # 44 |
Зелений
Авторитет: 0
| 28 червня відзначаємо День Конституції України. Вітаємо зі святом і нагадуємо, що саме ук¬раїнець Пилип Орлик був автором першої демократичної конституції у світі (1710) З нагоди Конституції України, хочу всіх привітати віршем. (правда запозичила я його з сторінок журналу «Дніпро») Про свободу Усі ми любимо свободу I лопухи в кінці городу. Тож недарма котрогось году Просив чувак після походу: «О дайте, дайте мне свободу!..» Іще один чувак Синоду Писав послання про свободу. Іще один простого роду Ішов додому із заводу Та й, не спитавши навіть броду, Загув навічно за свободу. Отож і я люблю свободу, Як Дід Мороз шампанське з льоду. Який же пень собі на шкоду В кайдани закує свободу?! Хто проміняє мед на соду Чи скрипку на гнилу колоду? Не чуть ні з півдня, ні зі сходу, Аби хтось дав довільну згоду (Окрім коханого народу) Віддати чорту насолоду І відчувати не свободу, А гострі шпички терня й глоду. Бо й лопухи в кінці городу Ростуть і мріють про свободу. Так, я обожнюю свободу! Так, я оспівую свободу!
Я ще люблю дзвонить по коду.
|
|
| |
Florik | Дата: Понеділок, 13.07.2020, 17:32 | Повідомлення # 45 |
Зелений
Авторитет: 0
| Приєднуюсь
|