ВІТАЮ!!!
|
|
Admin | Дата: Неділя, 06.07.2008, 01:40 | Повідомлення # 16 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
Статус: Offline
| Вітаємо шановну Bla-bla, з днем народження! Хай рушниками добра і любові щедро стелить тобі дорогу твоя доля, нехай радість, як весняне сонце, буде осявати кожен твій крок. Нехай здійсняться всі твої творчі задуми і кожен твій день буде осяяний почуттям любові і взаєморозуміння, а добре здоров’я та гарний настрій стануть запорукою твоєїї успішної та плідної праці.
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
НаХтовик | Дата: Неділя, 06.07.2008, 11:50 | Повідомлення # 17 |
Писар
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 2
| O_o ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!!!!! Багато тапла, радості та любові!!!!! ЗІ: А де пляшка?
Хоч буруй, хоч не буруй, все одно получиш наХту :)
|
|
| |
Bla-bla | Дата: Середа, 09.07.2008, 14:00 | Повідомлення # 18 |
Фанат
Група: Модератори
Авторитет: 1
| народ не повірите у мене аж 5 причин випити: 1. - 6.07 мені все таки з горем пополам стукнуло 22!!! Ураааааа громадяни!!!! 2. - 7.07 у мене ще і іменини!!! Двічі ура співмешканці!!!!!! 3. - 7.07 у мене річниця одруження трічі гірко любі друзі 4. - я нарешті закінчила університет!!!!!!!!!!!! ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа 5. - і тепер найголовніше - мене повисили по посаді!!!!! єс!!!!!! розкажу по секрету тепер я директор відділу продаж радіохолдингу "Ретро та Люкс фм" УРАААААААААААААААААААААААААА!!!!!
ГГГГГГГГГГГГГ!
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 09.07.2008, 14:40 | Повідомлення # 19 |
| УРА, товаріщі! Маємо впливову особу! Щирі вітання!
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
CristianoRonaldo | Дата: Неділя, 13.07.2008, 02:02 | Повідомлення # 20 |
Учасник
Група: Користувачі
| Просто вітаю вас усіх з днем Незалежності!!!!!!!!!!!!!!!(Це наперед ха я 1 привітав )Щастя, Здоровя,Успіхів,Здійснення мрій,,,,Святкуйте(І щоб на трибуни приходили в португальській формі!!!!!!! Жартуюю.
!!!Portugal forever!!!
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Неділя, 13.07.2008, 17:04 | Повідомлення # 21 |
Бабайко
Нагороди: 2
Авторитет: 3
| Quote (CristianoRonaldo) росто вітаю вас усіх з днем Незалежності!!!!!!!!!!!!!!!(Це наперед ха я 1 привітав )Щастя, Здоровя,Успіхів,Здійснення мрій,,,,Святкуйте А після цього чувак каже що не п*є нічого, навіть пива... Ну добре може це він так після перемоги Кличка, тоді пробачається А взагаліто сьогодні день народження у відомої людини, невже не знаєте в кого?!? В нашого дорого Адміна! Так що хто не москаль той купляє йому пиво
|
|
| |
Нежная | Дата: Неділя, 13.07.2008, 23:40 | Повідомлення # 22 |
| Я також приєднююсь до привітань! В преданьи старом говорится: Когда родился человек - Звезда на небе загорится, Чтобы светить ему на век. Так пусть она тебе сияет По крайней мере лет до ста, И счастье дом твой охраняет И радость будет в нём всегда. Пусть будет в жизни всё прекрасно, Без горя и невзгод, Пусть будет всё светло и ясно На много-много лет вперёд!
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
Нежная | Дата: Понеділок, 14.07.2008, 09:45 | Повідомлення # 23 |
| Сьогодні день народження у нашої форумчанки oksananait Вітаю з Днем Народження!!!! Желаю быть тебе счастливой! Цвести пышнее всяких роз! Дорогу счастья торопливо Пройти без горя и без слез! Желаю счастья, песен, смеха! Побольше радости, успеха. Прожить желаю сотню лет, Не зная горя, слез и бед!
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
Bla-bla | Дата: Понеділок, 14.07.2008, 10:03 | Повідомлення # 24 |
Фанат
Авторитет: 1
| Дорогий наш адмін!!!! зі святом тебе!!!! Головне купа щастя і море удачі та дачу у моря)))))))))))) Всього тільки найкращого
ГГГГГГГГГГГГГ!
|
|
| |
VarenuK | Дата: Четвер, 24.07.2008, 13:41 | Повідомлення # 25 |
Писар
Група: Журналісти
| Вітаю сьогодні всіх Олечок, Олюсиків і просто Ольг - сьогодні їхнє свято і постараймось щоб воно було для них найкращим днем у році
Революціонери не здаються!!
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: П`ятниця, 25.07.2008, 12:38 | Повідомлення # 26 |
Бабайко
| ХА! Сьогодні День Системного Адміністратора! Тому вітаю всіх адмінко! В першу чергу вітаю нашого Адміна! Потім вітаю себе ну а як же без мене)) я є тутка во Потім вітаєм користувача VarenuK, який тоже щось там оДміНить.
|
|
| |
Admin | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 00:41 | Повідомлення # 27 |
| Щиро вітаємо користувача Soner з днем народження і бажаємо всього найкращого в житті!
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Нежная | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 09:39 | Повідомлення # 28 |
| Я також приєднююсь до привітань! Пусть будет в жизни всё, что нужно, Чем жизнь бывает хороша, Любовь, здоровье, счастье, дружба И вечно юная душа. Живи и знай, что жизнь прекрасна, И сколько б не было вней зла, Hе обижай людей напрасно, Умей прощать, будь добр всегда!
|
|
| |
Нежная | Дата: Середа, 13.08.2008, 17:40 | Повідомлення # 29 |
| Вітаю форумчанина Jako з Днем Народження та бажаю всього НАЙКРАЩОГО!!!!!
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Неділя, 24.08.2008, 10:37 | Повідомлення # 30 |
Бабайко
| Громадяни! Вітаю з 17 річчям від дня Незалежності України! УРА! УРА! УРА!
|
|
| |