Wafi | Дата: Неділя, 20.12.2020, 07:07 | Повідомлення # 1 |
Фанат
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Потрібен конструктивний погляд на речі, дуже прошу порад.
Передісторія така, що я три роки, як і багато виходять в декрет жінки, займалася рукоділлям, яке поступово переросло в стабільний заробіток. Сама я шию різні вироби для інтер'єру і сувеніри (не одяг). Брала участь у багатьох ярмарках-продажах, виготовила безліч подарункових виробів (у тому числі корпоративні подарунки, масове пошиття виробів), проводила майстер-класи на самих різних майданчиках і заходах. Досвід є і постійні клієнти теж є. Але з виходом на основну роботу стало неможливо поєднувати, так, і вже набридло працювати на себе - обсяги замовлень зростають, а сил не вистачає (шити ночами і з подругами - вже не варіант). Підняти ціну на вироби теж не підходить-просто, набридло вже працювати самою руками. Дуже хочеться організувати працюючий бізнес. Подумала, що оптимально було б відкрити магазин швейної фурнітури і товарів для рукоділля - все в чому я відмінно розбираюся. Супутні послуги-продаж готових виробів для інтер'єру та сувенірів, упаковка подарунків, проведення майстер-класів прямо в магазині.
|
|
| |
misstervinogradov | Дата: Середа, 23.12.2020, 18:22 | Повідомлення # 2 |
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Нашому ательє для пошиття стильного одягу, яка прослужить не один рік, потрібна якісна швейна фурнітура і тканини. В інтернет-магазині товарів для шиття та рукоділля " Diamond textile» https://dtex.com.ua/pryazha/ є все що нам потрібно. Тому закуповуємо якісну швейну фурнітуру, пряжу, тканини і товари для рукоділля за доступними цінами в цьому магазині.
|
|
| |