• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Bla-bla, Нежная  
Рюкзак із принтами сузір'їв
All0chkaДата: Вівторок, 20.06.2017, 21:08 | Повідомлення # 1
Постійний відвідувач
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Привіт. Якщо любите оригінальні рюкзаки, дуже рекомендую сумки від “Моджо”. Місяць назад мені подарували шикарну модель, дизайн незвичайний, досі таких не бачила. Друзі знають, що я просто обожнюю все, що зв'язано з космічною тематикою. Яке ж було моє здивування, коли я вперше побачила цей рюкзак з принтами сузір'їв! До речі, він не тільки красивий, але й якісний. Є два відділи, так що можна розмістити все, що завгодно. Я, наприклад, в одному ношу нетбук, а в іншому - всякі дрібниці: зарядку, фотік, флешку. Тканина досить міцна, не рветься і не заношується. Малюнок не стирається. Замки надійні, звичайні блискавки, але вони не розходяться, як це часто буває в більшості рюкзаків після довгого використання. Коротше, сумка дуже гарна. Досі рада.

RezasДата: П`ятниця, 27.04.2018, 22:47 | Повідомлення # 2
Писар
Так вот тут https://olimpbag.com.ua/ryukzaki/ можно заказать пошив отличного рюкзака и нанесения логотипа который тебе нужен. Отличная компания ,выполняет свою работу реально качественно, смело их рекомендую

oldfarforДата: Четвер, 12.03.2020, 23:01 | Повідомлення # 3
Фанат
Я купил себе очень классный рюкзак на этом https://paradise.net.ua/muzhskie-aksessuary/ сайте. Мне нужен был рюкзак чтобы ходить с ним на работу и иногда носить в нем ноутбук. Для меня в первую очередь было важно то чтобы он был вместительным и надежным (прежний мой рюкзак порвался через два месяца, а этот уже больше года служит без проблем).

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus