Допоможіть знайти людину!
|
|
Admin | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 19:12 | Повідомлення # 1 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
Статус: Offline
| Увага! Для ефективності просимо використовувати діючий E-MAIL при реєстрації на сайті! А також, радимо ставити помітку "Включити повідомлення на e-maіl при відповідях" для того, щоб система автоматично сповіщала Вас через E-MAIL про відповіді на форумі!
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 19:15 | Повідомлення # 2 |
| Quote Elena, Друзі! Допоможіть знайти Дутку Роману Романівну ( за чоловіком Міняйло), яка проживала за адресою вул В.Великого 171 кв.4 (або Коваліва 43 кв.18). Ми разом навчались в м.Запоріжжі. Буду дуже вдячна, якщо надішлете будь-яку інформацію за адресою marclenochka@yandex.ru Quote Heavy, Шановні жителі міста Борислава. Я сам з Новояворівська і мені дуже потрібна ваша допомога. Я служив в Миколаєві з одним жителем вашого міста - Шипіловом Олегом, він проживає на вулиці Ковальова 24а, кв. 33, ми з однослуживцями цієї суботи повинні зустрітись, приїдуть сюди навіть з Севастополя і як назло ніхто неможе додзвонитись до Олега. Якщо можете подивитись в довіднику його домашній номер телефону, буду дуже вдячний, а якщо хтось його знає особисто, то передайте будь-ласка мій мобільний: 80972281548. Наперед дякую. Quote Elky, По твому проханню Heavy, викладаю номер: Шипілов С. В., Коваліва, 24а, 5-18-45 З кодом міста Борислава номер буде виглядати так 8 (248) 5-18-45 P.S. Зараз відправлю з інету тобі СМС з його номером!
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 19:17 | Повідомлення # 3 |
| Quote клинов, Здравствуйте. Подскажите пожалуйста дом.№ телефона семьи Борисовых, жители Борислава. (Сергей,Владимир,Любовь-не знаю на кого оформлен №)Заранее спасибо.
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 19:46 | Повідомлення # 4 |
| Quote Леонід На проханная свого знайомого розшукую його двоюрідного брата Шарікова Леоніда, 1948 р. та сестер Горбач (Шарікову) Галину, 1948 р.н. і Надію Шарікову, що мешкали в Бориславі по вул. Пушкіна (Тернавка), 52. Буду вдячний за допомогу. Леонід lezim@ukr.net | Місто: Харків
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
galina | Дата: Субота, 01.12.2012, 17:50 | Повідомлення # 5 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
| Може хтось знає Душейко Олександра Володимировича, проживаючого за адресою м. Борислав вул. Шевченка, 25 кв. 3?
Дуже треба будь-які контакти з ним або його рідними. Наперед щиро вдячна.
Повідомлення відредагував Admin - Понеділок, 03.12.2012, 21:56 |
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 04.12.2012, 16:48 | Повідомлення # 6 |
| ви ще б вказали хто його шукає, було б краще...
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |