Актуально для готування
|
|
All0chka | Дата: Понеділок, 19.06.2017, 19:19 | Повідомлення # 1 |
Постійний відвідувач
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Усім привітулі! Минулого тижня замовили на Алло, ось таку газову пічку - http://allo.ua/plity/gefest-6500-02-0044.html. Чоловік наполіг, проте мені одразу сподобалася інша модель. Не жалкую, що піддалася на вмовляння. Реально виглядає агрегат розкішно через свій блискучий чорний колір. На варочній поверхні чотири конфорки. Є духовка, також газова. Їжа готується швидко. Управління механічне, проте є екран, котрий сповіщає про час готування, актуально для готування в духовці. До речі в духовці є вертел, тепер хочу приготувати індичку. Дуже вдала пічка. Рекомендуємо!
|
|
| |
staaarkonsa | Дата: Середа, 21.06.2017, 00:01 | Повідомлення # 2 |
Активний учасник
| Всім привіт. Хочу купити парочку ножів на кухню, а то різати одним і м*ясо, і овочі для салатів, і ковбасу, і торти - не варіант. Ось тут знайшла дуже великий вибір, навіть заплуталась трохи. Тут є різні, для томатів, сиру, хліба, масла, чистки овочів. Мені би хотілось ніж для нарізки філе і томатів. Чи вони відрізняються від звичайних ножів? Ще цікавить, для чого використовують топорик? А то знайшла його в фільтрах. Матеріали леза теж різні - і нержавійка, і кераміка. Скажіть, будь ласка, який прослужить довше? Тут є ножі, загострені як з одного боку, так і з двох. Як вберегти себе від порізів, якщо користуватись другим варіантом? Буду дуже вдячна за ваші відповіді. Сподіваюсь, ви допоможете розібратись, що й до чого.
|
|
| |
nuty | Дата: Неділя, 25.06.2017, 11:31 | Повідомлення # 3 |
Зелений
| ножи лучше покупать комплектом от одной фирмы и смотреться будут лучше и все необходимое будет
|
|
| |
Karta | Дата: Середа, 28.06.2017, 11:26 | Повідомлення # 4 |
Зелений
| После того как купили мультиварку Redmond RMK-FM41S https://comfy.ua/multicooking/label_actions__3/ на печке стали готовить намного меньше чем раньше,на мультиварке выставил режим и все само отключится и не подгорит
|
|
| |
Dinka | Дата: П`ятниця, 30.06.2017, 11:09 | Повідомлення # 5 |
Активний учасник
| Хорошая мультиварка.
|
|
| |
Сашенька | Дата: Понеділок, 20.11.2017, 10:27 | Повідомлення # 6 |
Постійний відвідувач
| А как часто вы готовите еду на обычной сковородке? У меня супруг только такую еду признает, из мультиварки не любит, говорит пластмассой еда отдает(
|
|
| |
shegshana | Дата: Середа, 22.11.2017, 12:50 | Повідомлення # 7 |
Активний учасник
| Цитата Сашенька ( ) А как часто вы готовите еду на обычной сковородке? У меня супруг только такую еду признает, из мультиварки не любит, говорит пластмассой еда отдает( Каждый день, дети и муж любят жареную картоху. Замучили уже.
|
|
| |
Сашенька | Дата: Середа, 22.11.2017, 12:51 | Повідомлення # 8 |
Постійний відвідувач
| Цитата shegshana ( ) Каждый день, дети и муж любят жареную картоху. Замучили уже. О, я не одна такая.
|
|
| |
Olviya | Дата: Середа, 22.11.2017, 12:56 | Повідомлення # 9 |
Активний учасник
| Цитата Сашенька ( ) А как часто вы готовите еду на обычной сковородке? Готовлю не особо часто, картошку жарю крайне редко. А мои все любители тоненьких блинов, мужу нужно творог туда завернуть, когда дети наоборот такого не любят. им подавай со сгущенкой, сладкоежки они у меня. Пришлось даже купить в мир посуды специальную сковородку для блинов.
|
|
| |
oleshka | Дата: П`ятниця, 24.11.2017, 18:31 | Повідомлення # 10 |
Зелений
| Недавно заказала себе новую мультиварку Редмонд на https://bt.rozetka.com.ua/multivarki/c112986/filter/producer=redmond/ так и вправду настоящая находка все просто, а то на плите готовить совсем не то получается и по вкусу да и по времени. А так я себе загружу продукты в мультю и делаю что хочу, а с плитой такого блаженства нет.
|
|
| |
kayta | Дата: Понеділок, 26.02.2018, 21:25 | Повідомлення # 11 |
Зелений
| мультиварка отличная вещь
|
|