• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Нежная  
Хочу спробувати себе в ставках на спорт
MartushkaДата: Субота, 18.11.2023, 08:12 | Повідомлення # 1
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Хлопці і дівчата, цікаво, хтось тут у нас займається ставками на спорт? Скажіть, будь ласка, з чого почати новенькій? Я з дитинства дивилась з татом хокей, тому трішки розбираюсь в цій грі. Як зараз зі ставками в цьому напрямку? Варто починати?

EnotaДата: Субота, 18.11.2023, 08:15 | Повідомлення # 2
Учасник
Боже, дівчино, навіщо вам ці ставки? Це ж так затягує! На них неможливо заробити нормальні суми, а програти можна багато. Не ризикуйте! Потім будете лікуватися від залежності.

БывалыйДата: Субота, 18.11.2023, 08:22 | Повідомлення # 3
Учасник
Як говориться хто не ризикує, той не п'є шампанського! Якщо все робити з розумом, то ніяка залежність вам не буде страшна. Ставки на спорт це цікаве заняття, яке приносить непоганий додатковий дохід. Але мушу вас попередити, що ставки на хокей напевно найскладніші з тих, які на даний час взагалі існують. Але якщо ви вже вирішили взятися за них, то ось тут знайдете ставки букмекерів на цей вид спорту https://sport-booking.com.ua/stavki-na-hokej/

Красавчик

ВоронаДата: Субота, 18.11.2023, 08:26 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Я колись трішки пробувала на футбол робити ставки, але з часом закинула цю справу. Просто стало не цікаво. Але вам підкажу що спочатку треба вибрати надійного букмекера для співпраці.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus