Купити авто
|
|
Maximus | Дата: Вівторок, 17.10.2023, 21:30 | Повідомлення # 1 |
Генеральний писар
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Хочу купити собі авто CHANGAN, як вважаєте чи варто? Чим це авто хороше?
|
|
| |
GorstkinIgor | Дата: Четвер, 19.10.2023, 22:51 | Повідомлення # 2 |
Писар
| На сайті https://changan.ua/ ви знайдете докладну інформацію про авто CHANGAN. Ця марка відома своєю надійністю та вигідним співвідношенням ціни та якості. Зазвичай CHANGAN автомобілі оснащені сучасними технологіями безпеки, що забезпечує комфорт та захист для вас та пасажирів. Щодо мого досвіду, я не маю особистого досвіду користування авто CHANGAN, але багато власників цієї марки залишають позитивні відгуки щодо їхніх автомобілів. Рекомендую провести тест-драйв та консультацію з дилером, щоб обрати модель, яка відповідає вашим потребам та бюджету.
Повідомлення відредагував GorstkinIgor - Четвер, 19.10.2023, 22:52 |
|
| |
braun_veronichka | Дата: Понеділок, 18.12.2023, 02:37 | Повідомлення # 3 |
Генеральний писар
| А вы не думали купить авто из ЕС? При растаможке автомобилей из ЕС в Украине лучше воспользоваться профессиональными услугами, особенно если вы сталкиваетесь с понятиями, такими как таможенная пошлина, акцизный сбор и НДС. Компания Sea Way с многолетним опытом предоставляет полный спектр услуг, включая подбор и выкуп автомобилей, их транспортировку, растаможка авто Одесса осуществляется на выгодных условиях. Это не только сэкономит ваше время, но и обеспечит точный расчет затрат с помощью удобного таможенного калькулятора, гарантируя профессиональное сопровождение на каждом этапе.
только вперед!
|
|
| |