Де ви вперше дізнались про цей сайт?
|
|
|
|
Joey_Nord | Дата: Субота, 18.10.2008, 08:47 | Повідомлення # 1 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Шановні модератори і Адмін! Думаю, результати такого опитування повинні б вам допомогти розкрутити сайт. Врахувавши відповіді, ми можемо дізнатися, звідки люди до нас приходять, і зробити все можливе, щоб продовжували приходити. Я почну перша: мені про цей сайт розказала подружка (Аня, superanika), але я її не дуже зрозуміла, але пізніше я знайшла сайт чисто випадково по слові Борислав в Гуглі, так що в мене типу обидва варіанти відповідей Але я вибираю "в Гуглі". Ваша черга! P.S. Якщо вибираєте варіант відповіді "інше" (в мене просто не було ідей, звідки ще можна дізнатися), то сюди прошу писати, ЩО САМЕ інше.
Auntie Joey:)
|
|
| |
VarenuK | Дата: Неділя, 16.11.2008, 13:36 | Повідомлення # 2 |
Писар
Група: Журналісти
Авторитет: 2
| Про сайт взнав коли на одному сайті знайомств(колись страдав такою фігньою, потім остепенився) отримав повідомлення від нашого модератора Bla-bla з посиланням на інформаційно-розважальний сайт Борислава, стало цікаво, зайшов глянув і поселився назавжди, тепер ні дня без нього
Революціонери не здаються!!
|
|
| |
Elky | Дата: Неділя, 16.11.2008, 13:54 | Повідомлення # 3 |
Друг сім'ї
Група: Журналісти
Авторитет: 100
| Про сайт розкав VarenuK,
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Фройлєн | Дата: Неділя, 16.11.2008, 22:54 | Повідомлення # 4 |
Активний учасник
Авторитет: 1
| Гугл, однозначно, друга сторінка
Реєстрація на сайті
|
|
| |
Kamila999 | Дата: П`ятниця, 26.06.2020, 07:37 | Повідомлення # 5 |
Генеральний писар
| Про рекрутинговое агентство indigo киев слышали? Теперь нет никакой необходимости самостоятельно тратить время на поиск кадров. Можно смело этот вопрос им поручить. Сделают все в лучшем виде. Они именно на подборе IT специалистов специализируются. По крайней мере нам очень нравится с ними сотрудничать.
|
|
| |
Franky | Дата: Вівторок, 29.09.2020, 14:24 | Повідомлення # 6 |
Писар
| Хочу посоветовать
|
|