Повноцінний чат
|
|
Elky | Дата: Вівторок, 02.09.2008, 13:33 | Повідомлення # 1 |
Друг сім'ї
Група: Журналісти
Нагороди: 0
Авторитет: 100
Статус: Offline
| Я вважаю, що потрібно створити повноцінний чат, з приватними кімнатами, розділами і т.д.
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 22.09.2008, 23:34 | Повідомлення # 2 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
| Не думаю що це буде доречно... Дуже мало народу сайт відвідує, можна буде хіба що поговорити із собою...
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
VarenuK | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 00:56 | Повідомлення # 3 |
Писар
Авторитет: 2
| Народу достатньо просто треба щоб ми якось всі разом сиділи на сайті, тим більше якщо цілий день сидиш в неті, можна весь час висіти на сайті, або наприклад набивати вечером здибанки у місцевому чаті
Революціонери не здаються!!
|
|
| |
Joey_Nord | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 05:23 | Повідомлення # 4 |
Зелений
Група: Користувачі
Авторитет: 0
| Ні, я погоджуюсь із Адміном - в чаті дійсно поки що потреби немає, бо народ пореєструвались і забули!!! Треба спочатку сам САЙТ розкрутити, а тоді вже можна й про чат подумати:)
Auntie Joey:)
|
|
| |
Elky | Дата: Середа, 24.09.2008, 14:40 | Повідомлення # 5 |
Друг сім'ї
Авторитет: 100
| Сайт розкручувати... - це не тільки проблема і завдання адміна, а всіх вас... чомусь пропозицій взагалі нема, не то що їх мало ((( ... І цікаво як ви збираєтесь цей сайт розкручувати, якщо все що можна вже розкрутили як могли - ФОРУМ... і то він вже принепав((( ... треба змінювати "кадри"
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Фройлєн | Дата: Вівторок, 14.10.2008, 22:25 | Повідомлення # 6 |
Активний учасник
Авторитет: 1
| Замкнене коло! В чаті нема потреби, бо людей мало, та й мало людей, бо нема чату. На жаль, щоб стало більше відвідувачів, не лише бориславців, бо їх мало, треба зменшити наголос на місцевій спеціалізації. Крім того, у вас явно зменшився ентузіазм Quote (Elky) треба змінювати "кадри" ...хоч, напевно, це можна зрозуміти......
Реєстрація на сайті
|
|
| |
Фройлєн | Дата: Четвер, 16.10.2008, 14:44 | Повідомлення # 7 |
Активний учасник
| Народ, ви шо!!!!! Ви мене вообше неправильно зрозуміли.... Я тільки хотіла поспівчувати, що ви стараєтесь, а відвідувачів більше не стає. Така неувязочка виникла, бо я прийняля Elky за модератора... Сміття, то фігня, я би взагалі нічого не викидувала, хай би було все! Так цікавіше! Мене більше турбує, що коли хтось зявляється новий, його ігнорують і мало з ним спілкуються...
Реєстрація на сайті
|
|
| |
Фройлєн | Дата: Середа, 29.10.2008, 19:26 | Повідомлення # 8 |
Активний учасник
| Quote (Joey_Nord) ЧАТУ НЕ ТРЕБА. Ні, чат треба!!!!!!
Реєстрація на сайті
|
|
| |
VarenuK | Дата: Неділя, 09.11.2008, 14:14 | Повідомлення # 9 |
Писар
Авторитет: 2
| IRC - досить класна штука але на наш сайт потрібно чат з www інтерфейсом тому, що більшість не розбереться з "іркою", можу запропонувати кілька варіантів де взяти нормальні чати...
Революціонери не здаються!!
|
|
| |