Медицина
|
|
Joey_Nord | Дата: Субота, 13.09.2008, 23:10 | Повідомлення # 31 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Бориславські лікарі мене ледь не вбили минулої осені. То був найгірший час в моєму житті - ніколи не забуду. Мене боліла голова дуже сильно, а вони сказали - менінгіт - запалення головного мозкуі хотіли операцію (!) робити! Добре, що я маю тата у Львові - поїхала, перевірилась - НІЧОГО ПОДІБНОГО!!! Просто елементарний гайморит. А вони мені поставили капельницю, кололи вітаміни, чотири рази брали кров на аналізи, і заставили тиждень в лікарні лежати!! Добре, що хоч однокласниці приходили - підтримали. Висновок: я вас благаю, НІКОЛИ не ходіть до бориславських лікарів, бо мені ще пощастило, що не вбили, а як буде з іншими нещасними - невідомо.
Auntie Joey:)
|
|
| |
Elky | Дата: Субота, 20.09.2008, 16:46 | Повідомлення # 32 |
Друг сім'ї
Група: Журналісти
Авторитет: 100
| Підтримую... краще самому застрілитись )))
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Joey_Nord | Дата: Субота, 18.10.2008, 09:20 | Повідомлення # 33 |
Зелений
| Quote (Elky) Підтримую... краще самому застрілитись ))) Мені подобається твій настрій - так сказати, бойовий)))))))))) Додано (18.10.2008, 09:20) --------------------------------------------- А щодо медицини, то вона стала б кращою, якби відмінили навчання за гроші і брали вчитися тих, хто дійсно хоче вчитися! Люди, подумайте: кому ми довіряємо своє життя???!!!
Auntie Joey:)
|
|
| |
Фройлєн | Дата: Понеділок, 20.10.2008, 21:52 | Повідомлення # 34 |
Активний учасник
Авторитет: 1
| "-Ампутировать ногу! -Цик... -Правую!!! -Цик... -НОГУ!!!!!!!!!!!!!!!" На жаль, то не жарт, а реальність для нас. В мене теж є веселий досвід... Після профілактичного огляду по рентгенівському знімку мені заявили, що в мене емфізема легень і відправили у львівську ТУБлікарню, де я ще тиждень тусувалася з хворими на туберкульоз, поки мене обстежували. Добре, хоч собі там ще нічого не підчепила... Найгірше з чим можна стикнутися окрім непрофесіоналізму ще й черствість, халатність, байдужість, надмірний меркантилізм. Не кожен лікар здатен нести таку міру відповідальності, яку на нього накладає вибрана професія....
Реєстрація на сайті
|
|
| |
НаХтовик | Дата: П`ятниця, 24.10.2008, 19:33 | Повідомлення # 35 |
Писар
Авторитет: 2
| Quote (Elky) Підтримую... краще самому застрілитись ))) ЖЖошь Лучче візьміть бутилочку - народний метод - лікує тіло та душу ЗІ: звертайтесь кому компаніі треба
Хоч буруй, хоч не буруй, все одно получиш наХту :)
|
|
| |
Elky | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 13:27 | Повідомлення # 36 |
Друг сім'ї
Група: Журналісти
Авторитет: 100
| Бутилочку одну, другу... і в тебе нова хвороба )))
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
|
| |
Tarasik | Дата: Вівторок, 03.11.2009, 20:04 | Повідомлення # 37 |
Зелений
| Народ! а як в нашому місті, летальні випадки від грипу є?. Я наприклад, цією паскудною хоробою також був хворий - тижні два тому. Хто як хворів, лікувався???. Я як бачу когось на вулиці в повязці то мене на лаханку пре , вірус всеодно якщо не на дворі то в дома "хопить". Щоб не захворіти треба імунітет зміцнювати .
|
|
| |
FOCH | Дата: Неділя, 06.06.2010, 04:32 | Повідомлення # 38 |
Зелений
| На Бані в поліклініці вода в крані лише одну годину.Жах!!!!1
|
|
| |
centrzdorovja | Дата: Середа, 05.11.2014, 21:11 | Повідомлення # 39 |
Зелений
| Центр Здоров"я у Львові проводить акцію: Знижка 42% на повне обстеження організму за 1,5год Деталі - www.centrzdorovja.com.ua
Діагностика та лікування www.centrzdorovja.com.ua
|
|
| |
Brabus | Дата: Четвер, 16.07.2015, 10:36 | Повідомлення # 40 |
Учасник
| И все? А где же свобода выбора? На Doc.ua https://doc.ua/kliniki/lviv/all есть все клиники и больницы Львова .А записать с сайта на прием к врачу бесплатно . Это не ваши 42% . И почему именно 42%???
Повідомлення відредагував Brabus - Четвер, 16.07.2015, 10:36 |
|
| |
centrzdorovja | Дата: Четвер, 16.07.2015, 12:48 | Повідомлення # 41 |
Зелений
| Цитата Brabus ( ) А записать с сайта на прием к врачу бесплатно . Запис безкоштовний, а комплексне обстеження?
Діагностика та лікування www.centrzdorovja.com.ua
|
|
| |
АннаМотылькова123 | Дата: Субота, 12.03.2016, 19:10 | Повідомлення # 42 |
Зелений
| Был шрам на ноге, пролила на себя кипяток в детстве. Подобный шрам - бедствие для молодой девушки. Юбку не наденешь. Попыталась избавиться от него народными методами, но они особо не помогали. Потом начала использовать медицинский препарат "Ферменкол". Неплохо средство, сейчас заканчиваю первый курс. А шрам стал меньше. Думаю, применять электрофорез с "Ферменкол". Может еще лучше результат будет :))
|
|
| |
golovanovbrovary | Дата: П`ятниця, 09.09.2016, 11:42 | Повідомлення # 43 |
Зелений
| Після останнього походу в поліклініку, мене назавжди відвернуло від "безкоштовної медицини". Тепер звертаюсь тільки до приватних клінік. Нещодавно лікував спину тут likar-ortoped.com.ua, вилікували швидко, відношення до пацієнтів як в Європі.
|
|
| |
mrija | Дата: Вівторок, 25.10.2016, 22:00 | Повідомлення # 44 |
Зелений
| За кордоном взагалі заборонено продаж різних ліків, тільки найнеобхідніше, все інше по рецепту А у нас реклама на бігбордах, на тв, все окуповано рекламою фармацевтичних препаратів.
|
|
| |
Arefieva | Дата: Четвер, 24.11.2016, 20:37 | Повідомлення # 45 |
Учасник
| Тержинан – это вагинальные таблетки, мне их назначил гинеколог во время моей первой беременности. Была обнаружена молочница, врач прописала лечебный курс для меня и мужа. Этот препарат антигрибковый, противовоспалительный. Как объяснила гинеколог, средство убивает вредные бактерии и не дает им размножаться. Назначено было по одной таблетке в сутки в течение 10 дней. Во время первого приема у меня было ощущение жжения, довольно неприятного. Покраснения, зуд и аллергическая реакция должна пройти через несколько дней, как указано здесь! На 2 и 3 день приема все еще жгло, на 4й такая реакция прекратилась. Во время осмотра и по анализам уже было все чисто. Так что таблетки – действенные, а небольшой дискомфорт перетерпеть можно.
|
|
| |