Твір
|
|
Ворона | Дата: Субота, 29.02.2020, 04:50 | Повідомлення # 1 |
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Матусі та татусі школяриків, скажіть допомагаєте своїм діткам виконувати домашні завдання, чи вони у вас такі молодці, що самі все пишуть, а ви тільки перевіряєте? А то мій малий без моєї допомоги й досі не може обійтися. Особливо важко йому даються твори, це і зрозуміло, тому що я і чоловік більше схильні до точних наук, напевне і йому це передалося. Ось задали написати твір на тему Як обрати свій шлях у житті, а ми не знаємо як його написати. Може є тут творчі люди, допоможіть розкрити тему.
|
|
| |
Elefenta | Дата: Субота, 29.02.2020, 04:54 | Повідомлення # 2 |
Зелений
| Ого, а це в якому класі треба писати такі важкі твори? Хіба дитина шкільного віку вже може визначитися чим вона буде займатися у житті? Чесно, я до двадцяти років сумнівалася чи правильну професію обрала, а школяр напевне і не думає ще про такі серйозні речі.
|
|
| |
Martushka | Дата: Субота, 29.02.2020, 04:59 | Повідомлення # 3 |
Активний учасник
| Ой, шкільна програма нині така важка, невже вони хочуть з наших дітей професорів зробити ще за шкільною партою? Не всі дітки вміють гарно писати твори, і це нормально, можливо їм більше подобається математика та інші точні науки. Без вашої допомоги при написанні твору тут точно не обійтися, ви спочатку запитайте дитину ким він хоче стати коли виросте. Навіть якщо відповість що супергероєм, так і напишіть, це ж його мрії й бажання. Запитайте чому він зробив такий вибір і як буде діяти для того, щоб відшукати свій шлях ужитті. А щоб полегшити написання твору почитайте спочатку уже готовий варіант, це наштовхне вас на правильну думку https://onegdz.com/tvori....tt.html
Повідомлення відредагував Martushka - Субота, 29.02.2020, 05:00 |
|
| |
Зверобой | Дата: Субота, 29.02.2020, 05:06 | Повідомлення # 4 |
Зелений
| Не розумію я сьогоднішню систему освіти, та правду кажучи не тільки сьогоднішню, а й взагалі у нашій країні. Таке враження, що наших дітей хочуть зрівняти під одну копірку і не бачать їх індивідуальності.
|
|
| |