• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-, Нежная  
Цветы
monroestahrДата: П`ятниця, 25.09.2020, 09:02 | Повідомлення # 1
Тут живу
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Не знаете где заказать букет сухоцветов? В таком случае, лично я настоятельно рекомендую посетить этот сайт https://buket-express.ua/catalog/bouquet_of_dried_flowers.html

DmitroДата: Субота, 27.03.2021, 23:29 | Повідомлення # 2
Учасник
А підскажіть де у ЛЬвові можна купити гарні тюльпани, та й взагалі яких взагалі правильно вибрати, що вони швидко не зіпсувались. Є якась стратегія?

JemmaДата: Субота, 27.03.2021, 23:44 | Повідомлення # 3
Учасник
Ой і я дуже люблю тюльпани, це такі гарні квіти. Вони просто фанастика. Хоча мені їх так рідко дарують, ось це дійсно сумно:(

MeltisДата: Субота, 27.03.2021, 23:58 | Повідомлення # 4
Учасник
Цитата Dmitro ()
А підскажіть де у Львові можна купити гарні тюльпани, та й взагалі яких взагалі правильно вибрати, що вони швидко не зіпсувались. Є якась стратегія?

Ну тюльпани то дуже примхливі створіння, тут навіть питань немає. І дійсно іноді купуєш ці тюльпани, проносиш їх дружині, вона така задоволена, а через день тюльпани вже у смітнику. Бог знає чому воно так, але мені здається тому що ми їх не правильно вибираємо, тому довелось мені заглибитись в цю тему.
Перш за все треба подивитись на стебло тюльпана, вона має бути зелене і його кінчик білим. На бутоні взагалі немає бути резинок, бо їх туди навмисно вдівають, щоб тримати бутон тюльпани і звичайно має бути той приємний звук, коли треш декілька тюльпанів один об одного, а вони наче гумові. Бутон має бути майже закритий, тоді є шанс що вони и у вас довго простоять.
Також я би радив вам купувати квіти лише у гарних квіткових магазина, ось наприклад в цьому львівському магазині є тюльпани https://kvitna.ua/collection/all/tulipa  До того є ж різні сорти і кольори, а то ми звикли дарувати звичайні тюльпани і все. Потрібно це якось добре урізноманітнювати і не шкодувати на них гроші.

KillShotДата: П`ятниця, 01.12.2023, 17:11 | Повідомлення # 5
Постійний відвідувач
Да, намного удобнее купить букет цветов с доставкой, сэкономить деньги и свое время. Посоветую всем тут https://viaflor.com.ua/ более подробнее с ней ознакомиться, где вы точно сможете подобрать себе подходящий вариант. Та ещё по вашему пожеланию можно скомбинировать шикарный букет цветов, вполне по адекватной цене и с быстрой доставкой.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus