• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-, Нежная  
Жилье
MakakaДата: Четвер, 05.10.2017, 16:56 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Користувачі
Нагороди: 2
Авторитет: 0
Статус: Offline
Выбор жилья всегда трудный вопрос, где бы вы купили квартиру в новом доме или во вторичке? Я больше склоняюсь к новострою, это хорошие коммуникации, чистота и порядок кругом даже присмотрели себе вариант в Жилой район RYBALSKY очень уютная двушка на седьмом этаже.

kalininaДата: Четвер, 16.11.2017, 11:35 | Повідомлення # 2
Зелений
Нагороди: 0
Конечно же новостройки будут лучше

kiruha43Дата: Понеділок, 11.12.2017, 22:04 | Повідомлення # 3
Постійний відвідувач
Новострой это, конечно, очень хорошо. Но, только в том случае, если вы покупая имеете возможность ждать еще года 2. Не все могут себе такое позволить, по этому по практичности я больше к вторичке склоняюсь. Посмотреть квартиры можете на Каунтри https://www.country.ua/rent/flat/r-zapor.html я через этот сервис всегда арендую квартиры, если еду куда-то в командировку. Очень удобно, никогда никаких проблем не возникало.

RogovskyДата: Середа, 27.12.2017, 18:29 | Повідомлення # 4
Учасник
При покупке квартиры очень важна безопасность, вот и я сразу решил ставить наблюдение и заказал его у https://vincom.com.ua , скорость и надежность гарантируют. Доволен выбором. Рекомендую

Keep walking!

qawsdДата: Неділя, 11.03.2018, 13:41 | Повідомлення # 5
Зелений
И я за новостройки. Надо, правда, хорошего застройщика найти. Вынужден по работе перебраться в Харьков, мне знакомые порекомендовали "Град строй". Там почти в центре города строится новый ЖК "Лазурный". Посмотрел отзывы и сайт компании gradstroy.com.ua, цены демократичные. Сижу теперь думаю. :-)

Повідомлення відредагував qawsd - Неділя, 11.03.2018, 16:22

LizaДата: Вівторок, 08.05.2018, 13:50 | Повідомлення # 6
Зелений
В новобудові начебто краще, але це - кіт в мішку. Ніколи не знаєш, де приховані проблеми.

Додано (08.05.2018, 13:50)
---------------------------------------------

Повідомлення відредагував Liza - Вівторок, 08.05.2018, 13:51

DankaДата: Вівторок, 08.05.2018, 14:14 | Повідомлення # 7
Зелений
Наче на вторинному ринку знаєш приховані проблеми. Щоб їх знати, треба пожити хоча б рік.

Nataxa25Дата: Четвер, 31.05.2018, 15:48 | Повідомлення # 8
Генеральний писар
Для оплаты интернета и телевидения, я и мои близкие пользуемся этим сервисом https://easypay.ua/internet-tv/dikiy-sad более 2 лет и очень довольны. Благодаря программам лояльности не раз совершала платежи абсолютно без комиссии, причем очень радует, что выбор этого платежа самостоятельный.

ViktoriyViktorovnaДата: П`ятниця, 01.06.2018, 05:44 | Повідомлення # 9
Постійний відвідувач
Лучше построить свой дом по своему проекту.

OxankaДата: Четвер, 14.06.2018, 13:36 | Повідомлення # 10
Зелений
А мы купили себе квартиру в новострое. Сейчас оканчиваем ремонт. Я вот подбираю оборудование для кухни и ищу вытяжку https://comfy.ua/n-hood/  Не могу остановится на чем-то конкретном, мне нравитсяи класическая Пирамида, и декоративная вытяжка. Что бы вы посоветовали?

CebalraiДата: Середа, 27.06.2018, 13:43 | Повідомлення # 11
Друг сім'ї
Нагороди: 1
Цитата ViktoriyViktorovna ()
Лучше построить свой дом по своему проекту.
Ви уявляєте скільки це сил і грошей? Звичайно якщо є де жити і постійний дохід, то можна потихеньку вкладати в будівництво. Але як на мене краще взяти хорошу квартиру в якомусь жк http://resident.house напхати квартиру сучасною технікою, поставити якісну сантехніку і не потрібен ніякий будинок, можна хіба що маленьку дачу для відпочинку на вихідних, поїсти ягідки і все.

МарияЛДата: Понеділок, 25.03.2019, 10:24 | Повідомлення # 12
Генеральний писар
Очень хотелось бы в новострое, но смотрим на вторичке.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus