Субсидії
|
|
femidageopro | Дата: Середа, 01.04.2015, 10:20 | Повідомлення # 1 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Як правильно отримати житлову субсидію Після підвищення тарифів на оплату житлокомпослуг багатьом соціально незахищеним українським родинам довелося звернутися в місцеві підрозділи Мінсоцполітики для оформлення субсидій, оскільки суми в нових платіжках виявилися непідйомними для їх сімейних бюджетів. Але оформити допомога не всім вдається швидко і безболісно. Деякі люди не зібрали необхідний пакет документів і отримали відмову. А деякі українці продовжують оплачувати повну вартість "комуналки" і навіть не звертаються до органів Мінсоцполітики – вони помилково вважають, що, володіючи дачею, автомобілем або маючи більше однієї квартири, не можуть розраховувати на субсидію. Детальніше можете переглянути тут
www.femidageopro.com - Інформаційно правовий форум
|
|
| |
benorfd | Дата: Субота, 06.08.2016, 23:03 | Повідомлення # 2 |
Зелений
| спасибо
сдам квартиру посуточно http://estateua.com/katalogobyavleniy/sdamposutochno/
|
|
| |
Terkel | Дата: Понеділок, 24.10.2016, 15:29 | Повідомлення # 3 |
Зелений
| Очень полезно, спасибо.
|
|
| |
mrija | Дата: Вівторок, 25.10.2016, 22:04 | Повідомлення # 4 |
Зелений
| НЕ знаю, чи оформляти, чи ні. Ану як потім заберуть ще й винні залишимось..
|
|
| |
Brabus | Дата: Середа, 30.11.2016, 21:36 | Повідомлення # 5 |
Учасник
| нет такого возвращать ничего не надо Это помощь
|
|
| |
Alik80 | Дата: Середа, 28.03.2018, 12:35 | Повідомлення # 6 |
Генеральний писар
| крутят вертят с этими субсидиями. там даже работники этой сферы сами не до конца понимают эту систему!
|
|
| |
Albert01 | Дата: Четвер, 05.04.2018, 20:28 | Повідомлення # 7 |
Зелений
| Ну хорошо, что вообще дают.
|
|
| |
Bronislav | Дата: Вівторок, 17.04.2018, 15:36 | Повідомлення # 8 |
Зелений
| Не хочеться грати з державою в азартні ігри. В цих іграх виграють лише олігархи!
|
|
| |
Svergun | Дата: Вівторок, 17.04.2018, 16:07 | Повідомлення # 9 |
Зелений
| Цитата Bronislav (  ) Не хочеться грати з державою в азартні ігри. Ось і в мене таке ставлення до субсидій. Однією рукою дають, а другою побільше забрати хочуть. Тут пишуть, що не треба повертати... Я особисто знаю більше півдесятка людей, яких не просто перевірили, а протрясли. Не лише субсидії, а й різні соціальні допомоги. Зараз проклинають той день, коли оформили. Раненько, годині о сьомій (село прокидається рано), на подвір'я заходять чоловік і жінка й починається... "О, в вас два поверхи!.." "О, в вас тракторець, тепличка!" Щоб отримувати допомогу як мати-одиночка, багато хто живе в громадянському шлюбі. "А хто це в вас в піжамі за столом?" "Та ж брат заскочив, щоб допомогти" Звертання до дитини: "А дядя давно прийшов?" "То не дядя, то тато, він тут живе". І повертай допомогу з відсотками. Тому я, хоч взимку мусила купити конвектора Редмонд, https://comfy.ua/heater/brand__redmond/ що збільшило рахунки за електроенергію в рази, не спішу оформляти субсидію. Поки можу оплачувати, платитиму без всяких допомог. Десь бачила прилад для зупинки лічильника - ось найкраща субсидія!
|
|
| |
Alik80 | Дата: Понеділок, 23.04.2018, 12:18 | Повідомлення # 10 |
Генеральний писар
| Цитата Bronislav (  ) Не хочеться грати з державою в азартні ігри. В цих іграх виграють лише олігархи! Потому что правила игры они устанавливают!
|
|
| |