• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-, Нежная  
Субсидії
femidageoproДата: Середа, 01.04.2015, 10:20 | Повідомлення # 1
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Як правильно отримати житлову субсидію        Після підвищення тарифів на оплату житлокомпослуг багатьом соціально незахищеним українським родинам довелося звернутися в місцеві підрозділи Мінсоцполітики для оформлення субсидій, оскільки суми в нових платіжках виявилися непідйомними для їх сімейних бюджетів. Але оформити допомога не всім вдається швидко і безболісно. Деякі люди не зібрали необхідний пакет документів і отримали відмову. А деякі українці продовжують оплачувати повну вартість "комуналки" і навіть не звертаються до органів Мінсоцполітики – вони помилково вважають, що, володіючи дачею, автомобілем або маючи більше однієї квартири, не можуть розраховувати на субсидію.
Детальніше можете переглянути тут

www.femidageopro.com - Інформаційно правовий форум

benorfdДата: Субота, 06.08.2016, 23:03 | Повідомлення # 2
Зелений
спасибо

сдам квартиру посуточно
http://estateua.com/katalogobyavleniy/sdamposutochno/

TerkelДата: Понеділок, 24.10.2016, 15:29 | Повідомлення # 3
Зелений
Очень полезно, спасибо.

mrijaДата: Вівторок, 25.10.2016, 22:04 | Повідомлення # 4
Зелений
НЕ знаю, чи оформляти, чи ні. Ану як потім заберуть ще й винні залишимось..

BrabusДата: Середа, 30.11.2016, 21:36 | Повідомлення # 5
Учасник
нет такого 
возвращать ничего не надо 
Это помощь

Alik80Дата: Середа, 28.03.2018, 12:35 | Повідомлення # 6
Генеральний писар
крутят вертят с этими субсидиями. там даже работники этой сферы сами не до конца понимают эту систему!

Albert01Дата: Четвер, 05.04.2018, 20:28 | Повідомлення # 7
Зелений
Ну хорошо, что вообще дают.

BronislavДата: Вівторок, 17.04.2018, 15:36 | Повідомлення # 8
Зелений
Не хочеться грати з державою в азартні ігри. В цих іграх виграють лише олігархи!

SvergunДата: Вівторок, 17.04.2018, 16:07 | Повідомлення # 9
Зелений
Цитата Bronislav ()
Не хочеться грати з державою в азартні ігри.
Ось і в мене таке ставлення до субсидій. Однією рукою дають, а другою побільше забрати хочуть. Тут пишуть, що не треба повертати... Я особисто знаю більше півдесятка людей, яких не просто перевірили, а протрясли. Не лише субсидії, а й різні соціальні допомоги. Зараз проклинають той день, коли оформили.
Раненько, годині о сьомій (село прокидається рано), на подвір'я заходять чоловік і жінка й починається... "О, в вас два поверхи!.." "О, в вас тракторець, тепличка!" Щоб отримувати допомогу як мати-одиночка, багато хто живе в громадянському шлюбі. "А хто це в вас в піжамі за столом?" "Та ж брат заскочив, щоб допомогти" Звертання до дитини: "А дядя давно прийшов?" "То не дядя, то тато, він тут живе". І повертай допомогу з відсотками. 
Тому я, хоч взимку мусила купити конвектора Редмонд, https://comfy.ua/heater/brand__redmond/  що збільшило рахунки за електроенергію в рази, не спішу оформляти субсидію. Поки можу оплачувати, платитиму без всяких допомог. Десь бачила прилад для зупинки лічильника - ось найкраща субсидія!

Alik80Дата: Понеділок, 23.04.2018, 12:18 | Повідомлення # 10
Генеральний писар
Цитата Bronislav ()
Не хочеться грати з державою в азартні ігри. В цих іграх виграють лише олігархи!
Потому что правила игры они устанавливают!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2025 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus