Агентство подбора персонала
|
|
vlada21 | Дата: Понеділок, 20.09.2021, 17:50 | Повідомлення # 1 |
Тут приписаний
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Создали с друзьями фирму и нуждались в сотрудниках. Но очень не хотелось брать людей с улицы или по знакомству. Обратились в агентство подбора персонала Globalstaff https://globalstaff.biz/ и остались очень довольны. В кратчайшие сроки нам подобрали очень толковых специалистов. Спасибо!
|
|
| |
Mifis | Дата: П`ятниця, 09.12.2022, 02:36 | Повідомлення # 2 |
Писар
| Так, це одна з основ. Напевно, такий момент є дуже важливим - так що персонал вибирається не лише за деякими критеріями, але і з знаннями цього питання. У таку мить людину особливо гостро розуміють, якийсь інтуїтивний інстинкт. Мені здається, це так - це повинно працювати з цим, але це не так. Мені точно сподобається цей, але краще відмовитись. Ви завжди можете зайти на посилання , щоб знайти експертів з цього питання.
|
|
| |
Aurum | Дата: Субота, 09.12.2023, 15:53 | Повідомлення # 3 |
Генеральний писар
| Вітаю. Я думаю, що це в першу чергу вміння чути, мотивувати, надихати людей, хтось може в цьому контексті говорити про лідерські якості, про вміння їх показувати. про відповідальні рішення. Але я вважаю, що за допомогою hr ви дійсно зможете знайти ту людину, яка з цими завданнями впорається найкраще, іноді це максимально важливо. Я думаю, що треба мати це на увазі – завжди рухатися до свого результату. Завжди досягатиме його на максимальних висотах. І шукати реально кращих із кращих для себе щодо цього.
|
|
| |