Інструменти для работа з клієнтами: CRM
|
|
Meltis | Дата: Понеділок, 23.08.2021, 16:12 | Повідомлення # 1 |
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Підкажіть будь ласка що можна робити в CRM, щоб ідеально працювати з клієнтами? Є там якісь фішечки чи кнопочки, щоб зробити набагато краще. Просто думаю яку брати, а яку ні.
|
|
| |
Jemma | Дата: Понеділок, 23.08.2021, 16:20 | Повідомлення # 2 |
Учасник
| Цитата Meltis ( ) Підкажіть будь ласка що можна робити в CRM, щоб ідеально працювати з клієнтами? Є там якісь фішечки чи кнопочки, щоб зробити набагато краще. Просто думаю яку брати, а яку ні. Так перш за все вам потрібно знайти гарних співробітник, щоб вони з клієнтами поводились ідеально, а потім вже всі інше. Це перше що спало мені на думку.
|
|
| |
Bambas | Дата: Понеділок, 23.08.2021, 16:33 | Повідомлення # 3 |
Зелений
| Цитата Jemma ( ) Так перш за все вам потрібно знайти гарних співробітник, щоб вони з клієнтами поводились ідеально, а потім вже всі інше. Це перше що спало мені на думку. Категорично з вам не згодний, якщо ви наймете гарних досвідчених продажників і дасте лише їм калькулятор і старий телефон, то вони вам багато не продадуть, це точно.
|
|
| |
Basel1988 | Дата: Понеділок, 23.08.2021, 17:09 | Повідомлення # 4 |
Фанат
| Цитата Meltis ( ) Підкажіть будь ласка що можна робити в CRM, щоб ідеально працювати з клієнтами? Є там якісь фішечки чи кнопочки, щоб зробити набагато краще. Просто думаю яку брати, а яку ні. Перш за все вам потрібно звернути увагу на CRM з IP-телефоніє, вона робить процес продажів набагато простішим і зручним. Також вам варто брати CRM де є багато фільтрів для сегментування бази клієнтів, щоб робити розсилки чи просто виділяти групу клієнтів для певних продажів. І звичайно там має бути пристойна аналітика, щоб ви розуміли яка ви працює і що треба виправити) Все це є в CRM Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php Ось її купуйте і не сумнівайтесь) [/U
|
|
| |
Anantrius | Дата: Четвер, 13.10.2022, 17:11 | Повідомлення # 5 |
Друг сім'ї
| Дивіться, якщо у вас бізнес товарний, то вам безперечно потрібно враховувати два критерії, а саме наявність товару на складі та фінанси. Якщо забігти наперед, то рекомендую ось https://h-profit.com/ crm-систему, завдяки їй ще й доставку поставите на контроль та інтеграція допомагатиме оперативно. Звертайтеся, ціна на послуги найдоступніша за моїми нотатками.
|
|
| |