Сухо як в сахарі
|
|
WasaOk | Дата: Вівторок, 15.07.2008, 09:46 | Повідомлення # 16 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Давайте на компах в Укртелекомі застовки. Адмін роби силку "Зробити стартовою", я буду її робити стартовою і може ше хтось зайде
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Вівторок, 15.07.2008, 10:46 | Повідомлення # 17 |
Бабайко
Група: Адміністратори
Нагороди: 2
Авторитет: 3
| Я над заставками думав, шоби взяти якусь прикольну фотку і на ній вималювати boryslav-city.at.ua, але хто ті заставки в Укртелекомі ставити буде.......
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 16.07.2008, 00:45 | Повідомлення # 18 |
Нагороди: 1
| Quote Адмін роби силку "Зробити стартовою" Я вже пробував, воно щось не працює...не можу знайти код робочий! Quote та що вже прибіднюватися, давайте бігборд в місті поставимо: "Ти єслі шо - захаді" Ідея прикольна, цікаво скільки коштує така зарисовка???
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Нежная | Дата: Середа, 16.07.2008, 09:44 | Повідомлення # 19 |
Група: Модератори
Авторитет: 2
| Quote (Admin) Адмін роби силку "Зробити стартовою" Я вже пробував, воно щось не працює...не можу знайти код робочий! ви про банер (кнопочку)?
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Середа, 16.07.2008, 12:47 | Повідомлення # 20 |
Бабайко
| кнопочка є встадії бета версії(тіпа в розробці) а він має на увазі зробити так щоб коли на сайті нажати на певне місце то на тому компі наш сайт відкривався при загрузці браузера
|
|
| |
-=Marky=- | Дата: Середа, 16.07.2008, 12:49 | Повідомлення # 21 |
Бабайко
| Quote (Admin) Ідея прикольна, цікаво скільки коштує така зарисовка??? Я чув щось про 1000 баксів, але я таки не поняв чи то за місяць чи як....
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 16.07.2008, 21:32 | Повідомлення # 22 |
Нагороди: 1
| Ого... Трохи багацько...але то напевно ще залежить від місця розташування...я думаю що менше... Про пейнтбол в центрі висить - не думаю що відвалили таку суму...
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
Нежная | Дата: Середа, 16.07.2008, 23:07 | Повідомлення # 23 |
Група: Модератори
| Quote (-=Marky=-) Я чув щось про 1000 баксів, але я таки не поняв чи то за місяць чи як.... Ого, я також думаю, що занадто дорого, щей таяк для Борислава. Це просто треба дізнатись. Це правда смішно, але ідея. Розпичатати на листочках і пройтись в вечері та розклеяти по стовпах та підїздах. Хто має машину може на задньому склі наклеяти адресу. у Львові багато хто так робить.
Цени того, кто без тебя скучает, и не гонись за тем, кто счастлив без тебя. \Реєстрація на сайті/
|
|
| |
НаХтовик | Дата: Субота, 26.07.2008, 15:08 | Повідомлення # 24 |
Писар
Група: Користувачі
| Щось сухо як в сахарі.... Але не зовсім... Сайт розширяється! Думаю що цей топік уже непотрібний. Закривай його адмін.
Хоч буруй, хоч не буруй, все одно получиш наХту :)
|
|
| |