Послуга Ого
|
|
Tarasik | Дата: Неділя, 16.08.2009, 22:10 | Повідомлення # 31 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Всього скоріше напряг в них із портами. Я думаю, найкраще до адміна дзвонити на рахунок цього питання 4-15-29.
|
|
| |
yaroslav1 | Дата: Понеділок, 17.01.2011, 09:34 | Повідомлення # 32 |
Зелений
| Послуга ОГО! базується на технології ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line). ADSL – це технологія , яка дозволяє організувати постійно діючий високошвидкісний доступ до Інтернет по існуючій телефонній лінії. При користуванні Інтернет телефонна лінія залишається вільною, і Ви можете одночасно працювати в Інтернет та розмовляти по телефону. Причому, якість кожної з послуг залишається неодмінно високою, оскільки вони жодним чином не впливають одна на одну. Переваги користування послугою ОГО! -Постійний доступ до Інтернет -Висока швидкість передачі даних -Простота замовлення послуги -Зручність та легкість користування -Гармонійне поєднання ціни та якості -Цілодобова сервісна підтримка Велика кількість тарифних планів на пуслу ОГО! А саме головне, що тепер вони всі БЕЗЛІМІТНІ!!! Детальніше про тарифи ОГО! Сервісна підтримка за телефонами 8-800-507-8-800 (цілодобово) для користувачів стаціонарних телефонів від ВАТ "Укртелеком" дзвінки безкоштовні, а також за телефоном у м.Бориславі 5-40-66 в робочі дні тижня. (пн-чт 8.30-17.30, пт 8.30-16.15) та по телефону 5-24-37 щоденно з 08.00 – 21.30 Додано (17.01.2011, 09:34) --------------------------------------------- В нас відбулася зміна телефонних номерів працівників різних відділів. Відтепер ви можете звертатися по наступних номерах: 5-40-66 телефон абонвідділу, 4-28-20 телефон фахівця з продажу послуг
|
|
| |
Admin | Дата: Вівторок, 18.01.2011, 01:25 | Повідомлення # 33 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
| Чому проводиться така активна реклама, а послугу практично підключити неможливо? Багатьом знайомим відмовили. Quote (yaroslav1) -Гармонійне поєднання ціни та якості Поєднання ціни та якості можливо, яле поєднання ціни та швидкості (для нашого міста) - не влаштовує(( Quote (yaroslav1) Велика кількість тарифних планів на пуслу ОГО! я б не сказав...для мого телефону 512Kb, 1 Mb, 2 Mb... Quote (yaroslav1) Висока швидкість передачі даних всього 2 Mb за 150 грн
Повідомлення відредагував Admin - Вівторок, 18.01.2011, 02:17 |
|
| |
andriy4500 | Дата: П`ятниця, 21.01.2011, 01:22 | Повідомлення # 34 |
Зелений
Група: Журналісти
| які переваги ЯРОСЛАВ1?-Гармонійне поєднання ціни та якості ???? В ЯКІЙ ТИ ШАХТІ НАРОДИВСЯ??-ВТІЙ І ЖИВЕШ!! оглянись кругом-візьми доприкладу Стрий-які там ціни і швд. а ти гармоніюєш з ОГО
|
|
| |
Tarasik | Дата: Субота, 22.01.2011, 00:16 | Повідомлення # 35 |
Зелений
| Я знаю чого в нас не конектять народ, - телефонні лінії старі. Так одному знайомому який живе десь 1км від пошти кинули і-нет, причому сказали що лінія допотопна і звязок може бути фіговим, так воно і сталось - і-нет частенько вирубається, і швидкість до одного місця. А про ціни на тарифи в мене слів бракує Г-м, цікаво, коли мешканцям міста укртел. нові тел. дроти кине?...напевне що не скоро.
|
|
| |
Бориславець | Дата: П`ятниця, 29.07.2011, 19:59 | Повідомлення # 36 |
Зелений
| Укртелеком ДУЖЕ знизив тарифи і підняв швидкість!!! http://ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tariff Додано (29.07.2011, 19:59) ---------------------------------------------
Тарифи на послугу «ОГО!»
Назва тарифного плану ОГО!Легкий ОГО!Стандартний ОГО!Ультра Абонентна плата за місяць 50 грн. 90 грн. 130 грн. Швидкість до споживача до 5 Мбіт/с до 10 Мбіт/с до 20 Мбіт/с Швидкість від споживача до 3 Мбіт/с до 3 Мбіт/с до 3 Мбіт/с
|
|
| |
Tarasik | Дата: П`ятниця, 29.07.2011, 21:10 | Повідомлення # 37 |
Зелений
| попробую, от тільки цікаво чи лінія потяне тих 5 Мбіт
|
|
| |
Admin | Дата: П`ятниця, 29.07.2011, 22:24 | Повідомлення # 38 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
| поміняв тариф...ніяких змін по швидкості... хоча в модемі показує шо максимальна швидкість приблизно 6Mbps... дзвонив на телеком...кажуть лінія не "тягне", щось не довіряю...
ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)
|
|
| |
karipilala | Дата: П`ятниця, 09.03.2018, 16:57 | Повідомлення # 39 |
Зелений
| Непогана контора, користуюсь вже більше пів року, поки немає нарікань.
|
|
| |
borcas | Дата: Субота, 17.03.2018, 20:02 | Повідомлення # 40 |
Зелений
| Играя на ставках вы поймете одну простую истину, которая состоит в том, чтобы что-то получить, вам нужно что-то отдать. Что можно получить от букмекерской конторы. Получить вы можете не только хорошее настроение, но и деньги. Чем вы жертвуете? Временем на поиск информации по более комфортной и прибыльной игре. Но и этот момент можно облегчить, если воспользоваться форумом http://www.stavkiforum.com/. Переходите и узнайте обо всем сами)
|
|
| |