• Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Модератор форуму: -=Marky=-  
интернет-магазин
BuferopДата: П`ятниця, 16.07.2021, 16:15 | Повідомлення # 31
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Я сам из Одессы, и хоть у нас есть много рынков и легендарный 7 км. Я все равно все покупаю онлайн. С последнего духовой шкаф покупал https://bt.rozetka.com.ua/ovens/c80141/page=2/ и не поверите но вышло дешевле даже учитывая платную доставку, цены перепроверил в других магазинах

Повідомлення відредагував Buferop - П`ятниця, 16.07.2021, 16:15

АссолькаДата: Понеділок, 19.07.2021, 11:26 | Повідомлення # 32
Друг сім'ї
Я вот тоже на покупки онлайн перешла, что получается очень удобно и недорого. Хорошая сейчас здесь женская одежда от производителя https://jk-style-fashion.com/ продается - без сомнений, это один из лучших магазинов в Украине.

AurumДата: Вівторок, 10.05.2022, 16:30 | Повідомлення # 33
Генеральний писар
Бредовая одежда всегда пользуется широким спросом среди потребителей. Так как за качество всегда нужно платить, и к тому же, не многие бренды особо похвастаются своим кроем шитья. Я уже многие годы доверяю бренду Филип Плейн, и закупаемся с мужем там почти каждый сезон.

• Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus