• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
В Новий Рік з електровелосипедом!;)
DorXДата: Вівторок, 31.12.2019, 14:51 | Повідомлення # 1
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Жарти жартами, але я хочу собі подарунок на новорічні свята. У Європі коли відпочивали з дружиною, то пмітили, що там усі без тями від електровелосипедів та самокатів. Буквално усі катаються на них, навіть можна взяти по всьому місту на прокат. Замислився і собі придбати, атк як є таке відчуття, що надалі, коли ця мода і до нас в країну прийде, то вони пісдкочать значно у ціні. Які моделі ви би порадили? Та і чи вартує на вашу думку таку покупку втілювати в реальність?))

SarmatДата: Вівторок, 31.12.2019, 14:53 | Повідомлення # 2
Зелений
Звісно що вартує! Я поки що не назбирав коштів на покупку, але думаю до літа таки назбираю! Файні варіанти є на *https://veliki.com.ua/ua/dir_electro_bikes.htm*, зі знижками зараз, доречі.

AnnabelleДата: Вівторок, 31.12.2019, 14:54 | Повідомлення # 3
Зелений
Самокат - то більш такий дівчачий варіант, хіба ні? Принаймні так це видається... Чоловікові треба на велосипеді їздити, або мотоциклі!;)

oldfarforДата: Субота, 04.01.2020, 13:43 | Повідомлення # 4
Фанат
Уже совсем скоро начнется сезон велосипедов. Ближе к весне люди начинают искать себе новых железных друзей. Я решил уже начать поиски, ведь вот тут https://velogo.com.ua/elektro появилось много интересных вариантов со скидками. Можно купить очень крутые велосипеды (в том числе и электрические) дешевле чем обычно. Обязательно туда загляните smile

binitaДата: Субота, 11.01.2020, 01:06 | Повідомлення # 5
Зелений
Мы своему ребенку на Новый Год купили электровелосипед, чтобы он в школу мог на велосипеде ездить а не автобусом, а из-за частого его отсутствия,ходить пешком, так вот чтобы таких казусов не возникало мы и приобрели велик (благо погода не зимняя на велосипеде кататься в самый раз)

Повідомлення відредагував binita - Субота, 11.01.2020, 01:08

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus