• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Де купити велосипед у Львові для занять спортом?
SarmatДата: Понеділок, 10.06.2019, 11:43 | Повідомлення # 1
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Тобто наголошую, що мені потрібен велосипед не просто для катання в задоволення по місту, чи за покупками, а саме для фізичних наватажень! Крім магазинів з низькими цінами, порадьте також конкретний вид того велосипеду. Може гірський взяти? Які у нього переваги? Загалом, де купити велосипед у Львові, щоб отримати всі переваги, та щей достойного залізного коня одночасно?;)

DorXДата: Понеділок, 10.06.2019, 11:44 | Повідомлення # 2
Учасник
Ну гірський можете цілком брати. Якщо плануєте реально займатися спортом і мандрувати - гірський, ідеальний варіант! В магазині *https://veliki.com.ua/addressua.php?city=%CB%FC%E2%EE%E2* навіть бачив гірський електровелосипед. Навіть таке диво вже зараз є!

AnnabelleДата: Понеділок, 10.06.2019, 11:45 | Повідомлення # 3
Зелений
Гірський електро велосипед? А навіщо він такий взагалі? Хоча, якщо замислитись...крутиш педалі, а далі найкрутіші підйоми долаєш за допомогою мотору, а так би довелося злазити і перетаскувати на собі. Щось в тому є!

oldfarforДата: Понеділок, 09.09.2019, 11:31 | Повідомлення # 4
Фанат
Для профессиональных занятий спортом нужно купить конечно же профессиональный велосипед. Это очевидно. Я очень люблю кататься на великах, но не занимаюсь этим профессионально, поэтому и купил себе вот здесь туринговый (туристический) велосипед. Мне его полностью хватает для того чтобы даже целый день кататься и уезжать далеко за пределы нашего города

andrewmilkolnДата: Неділя, 23.07.2023, 18:46 | Повідомлення # 5
Зелений
Добрый день! Как приятно обнаружить единомышленников! Я тоже испытываю невероятный кайф от ставок на спорт! Особенно это касается футбола – я его обожаю! Кстати, недавно я нашел замечательный сайт https://www.ua-football.com/ua , который предоставляет актуальную информацию о футболе, прогнозы матчей и таблицы результатов. Там же можно делать ставки, добавляя в игру дополнительный азарт!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus