• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Магніт
lapushkaДата: Середа, 18.01.2023, 23:01 | Повідомлення # 1
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Хочу придбати пошуковий магніт https://onyx-magnet.com/ua....f-120x2   , але ніяк не можу вирішити чи варто взагалі його брати. Хочеться почути думку тих, хто з ним працював, що вдавалося вам витягувати?

Повідомлення відредагував lapushka - Середа, 18.01.2023, 23:11

zalverДата: Середа, 18.01.2023, 23:05 | Повідомлення # 2
Зелений
Він начебто і не потрібен дуже, але коли треба буде і його не виявиться під рукою-ось у чому питання! Я займаюся пошуком і магніт купив тому що він і створений для того,  щоб шукати в воді затоплені прибамбаси... Ну або в побуті іноді теж необхідний.

pandaДата: Середа, 18.01.2023, 23:08 | Повідомлення # 3
Зелений
Я купив пару місяців тому такий самий магніт. Теж довго думав, брати чи не брати. Але все ж таки купив. Закидав кілька разів, але поки немає часу на пошуки. з мулу рідко виходить витягнути. Крім прочісування річок та озер, його можна кидати у фонтани та інші місця де люди кидають багато монет на згадку, щоб повернутися.

MikohДата: П`ятниця, 03.11.2023, 20:49 | Повідомлення # 4
Зелений
surprised

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus