Странник | Дата: П`ятниця, 15.02.2013, 09:17 | Повідомлення # 1 |
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 1
Авторитет: 0
Статус: Offline
| НАРІЗКА № 2 </b><b>З УКРАЇНСЬКОЇ ГАЗЕТИ </b><b>"ФУТБОЛ".
САМ Марадона!
Наставник збірної Аргентини Марадона, під'їжджаючи до групи журналістів , випадково штовхнув у ногу своїм авто одного з фотографів, після чого... ще і обклав папараці за те, що той, мовляв, сам лізе під колеса, а далі - відповів не кілька запитань і поїхав собі... Після чого вже фотограф опинився в епіцентрі уваги : тепер уже УСІ, в т.ч. і з десяток журналістів, що запізнилися на зустріч з Марадоною, знімали, як надається допомога тому фотографові, який радісно позував колегам! Ще б пак! " Йому наїхав на ногу САМ Марадона"!
* * * * * Як не згадати легендарний випадок з бразильцем Леонідасом ще за часів апартеїду. Він теж в місті при парковці вечірньої пори випадково несильно підштовхнув перехожого. Білого перехожого... І, - "цього негрилу /НЕВПІЗНАННОГО на початку в машині Леонидоса/, що нахабно всівся за кермо і наїхав на БІЛУ людину" збуджений натовп просто зібрався лінчувати. Але... упізнали в нім великого футболіста і з тріумфом пронесли по вулицях на руках, а потерпілого - хіба що ногами не запинали: "Тварюка! Заважає нашому Леонидасу їздити по вулицях"!
ЦЕ Футбол ... - «... Сольний виступ місцевого ОМОНу з демократизаторами напереваги ...» - «... Град предметів були кинуті в наш гостьовий сектор частиною донецької публіки ... Всі кинуті предмети були повернуті їх власникам ...»
Матч в Узбекистані. У районі 70-ї хвилини стадіон почав дружно скандувати: «Суддя -« п і - - - - с »! Суддя п....... ». І, що характерно, без найменшого акценту!
Н А Т О В П. На жаль, при відомому направленому впливі, в натовпі навіть нормальна і благополучна людина може на якийсь час перетворитися у ХУДОБУ...
Радість і ... «Редиска». Футболісти «Харкова» / переможці / разом з президентом Даниловим раділи, як молодша група дитсадка, а переможені «Металлери» з усіх боків обклали суддю, намагаючись втовкмачити йому, - який ж він все-таки Редиска ...
Покупки в Європі. Луческу відмінну статую взяв. Жіноча фігура без голови ... з добре розвиненими органами дітонародження і дітовигодовування ...
Як перемогти у загальному заліку? Напхали, блін дірявий, в програму Олімпійських Ігор ЛІВИХ видів спорту, ... щоб американці побільше медалей взяли ...
Мати не дасть в образу! ... Того суддю миттю дискваліфікували... Захищає його зараз тільки одна рідна МАМА: - мовляв, наволочі ви всі! А ОСЬ мій синочок ДЗВОНИТЬ МЕНІ / багато років / кожен вечір, щоб я ні про що не хвилювалася ...
Італійський народний анекдот. - Мені - форму «Ювентуса»! -А вам яку, - польового гравця, воротаря, чи СУДДІ?
«Байєр – Металіст» результати: 2: 0 та 4: 0. З репортажу кореспондента «Футболу»: «Проломи в обороні «Металіста» стали настільки зяючими, що у мене вже у середині першого тайму геть вичерпався особистий словесний запас БРУТАЛЬНОЇ лайки ...».
Демократія і реальність .... « / На чолі війська / ОДИН дурний нікчема-генерал краще двох розумних / рівноправних демократів /»; «Лев на чолі стада баранів завжди переможе / військо / барана на чолі левів».
Володимир Озерянко
Повідомлення відредагував Странник - П`ятниця, 15.02.2013, 09:20 |
|
| |
OlgaShkulova | Дата: Субота, 26.09.2020, 22:31 | Повідомлення # 2 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Подобного и в российском хватает, не говоря уже об около футбольной теме. Чего только стоят эти элементы https://nadezhnye-kappery.ru/ И развелось же, как тараканов в общественном здании, откуда только берутся такие.
|
|
| |