• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-  
Где можно провести праздник?
MakakaДата: Четвер, 11.10.2018, 11:44 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Користувачі
Нагороди: 2
Авторитет: 0
Статус: Offline
Где можно провести праздник? Планируется около пятидесяти гостей, хочется найти место где все комфортно разместятся, где можно потанцевать.

CebalraiДата: Четвер, 11.10.2018, 11:48 | Повідомлення # 2
Друг сім'ї
Нагороди: 1
Цитата Makaka ()
Где можно провести праздник? Планируется около пятидесяти гостей, хочется найти место где все комфортно разместятся, где можно потанцевать.
Не совсем понятны критерии вашего отбора, хотите можете здесь посмотреть перечень помещений и уже из того что есть выбрать подходящее. Может вас какое-то место не устроит по стоимости, а может оно будет очень далеко находится и гостям просто будет не удобно ехать туда.

Liana75yДата: Четвер, 15.11.2018, 10:44 | Повідомлення # 3
Зелений
Нагороди: 0
я только дома люблю

ServantesДата: Четвер, 22.11.2018, 23:19 | Повідомлення # 4
Зелений
Прикольно, но дороговато там, мы узнавали, когда хотели отмечать Новый год компанией. На сайте объявлений Адднью очень много более интересных предложений. Можете глянуть сами: https://addnew.biz/nedvizhimost-2/arenda-pomeshheniy/  smile

misstervinogradovДата: Субота, 24.11.2018, 09:06 | Повідомлення # 5
Активний учасник
Здрастуйте! Намічається у нас корпоратив з приводу ювілею підприємства. Хотілося б зробити його більш цікавим для співробітників. Хочеться, щоб вечір добре запам'ятався їм, адже колектив у нас дуже хороший. Допоможіть хорошими ідеями з цього приводу. Як все вдало організувати?

WafiДата: Субота, 24.11.2018, 09:07 | Повідомлення # 6
Фанат
Прикраса корпоративу справа дуже відповідальна. Так як в неформальній обстановці зберуться всі співробітники компанії, щоб повеселитися і ближче пізнати один одного. У нас вийшло створити атмосферу, що розташовує до невимушеного спілкування і приємного проведення часу завдяки оформленню приміщення красивими кульками з фольги https://sharik.kiev.ua/dostavka-sharov.html

Повідомлення відредагував Wafi - Субота, 24.11.2018, 09:08

Kamila999Дата: Середа, 29.04.2020, 08:42 | Повідомлення # 7
Генеральний писар
Я знаю одну фирму - https://slupsky.com/blog....klientu. Мы у них организацию форумов и конференций постоянно заказываем. А на праздники они нам корпоративы проводят. Поэтому я точно знаю, что в этом вопросе они большие молодцы и положится на них можно целиком и полностью.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus