• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Bla-bla, Нежная  
Прикорм
MartushkaДата: Четвер, 19.11.2020, 19:39 | Повідомлення # 1
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Для мене зараз дуже актуальне питання прикорму. Тому буду вдячна якщо матусі допоможуть мені в ньому розібратися і розкажуть як саме він у вас проходив. Нам скоро виповнюється пів рочку і педіатр порекомендував розпочинати з овочів, оскільки вага у нас відповідає нормі. Підкажіть, краще давати малюку готове дитяче харчування чи готувати його самостійно?

EnotaДата: Четвер, 19.11.2020, 19:43 | Повідомлення # 2
Учасник
Мені здається, як краще, вам ніхто не скаже, ви, як мама самі маєте обрати спосіб харчування для вашого малюка. Мені наприклад було зручніше використовувати готове дитяче харчування, через те, що на приготування навіть овочевого пюре зовсім не було часу з моїми близнюками. Нам підійшли крем супи на козячому молоці https://mamako.ua/catalog/krem_supy_na_kozem_molochke/ Малюки нормально їх сприйняли та ніколи не відмовлялися від обіду.

Повідомлення відредагував Enota - Четвер, 19.11.2020, 19:43

ГагаринаДата: Четвер, 19.11.2020, 19:46 | Повідомлення # 3
Учасник
А я сама готувала своєму синочку овочевий прикорм. У нас власний город, тому точно знаю, що всі овочі екологічно чисті, вирощені без хімії, тільки на натуральних добривах. У мене половина морозилки зайнята запасами для малюка.

ВоронаДата: Четвер, 19.11.2020, 19:50 | Повідомлення # 4
Активний учасник
У нас був педагогічний прикорм, тому окремо для дитини не готувала ніколи. Вона пробувала все з загального столу спочатку по крупинках, а потім уже з'їдала повноцінну порцію. Вважаю, що при грудному годуванні саме такий вид прикорму найоптимальніший.

ZarinkaДата: Середа, 09.12.2020, 12:17 | Повідомлення # 5
Писар
По разному получалось. В основном давали готовое пюре, которое заказывали на   https://biby.com.ua/g24010278-pyure-hipphipp . Иногда давали по капельке домашнего пюре, которое готовили для себя. Обязательно смотрели на реакцию ее организма, чтобы понимать, подошло ли оно.

Повідомлення відредагував Zarinka - Середа, 09.12.2020, 12:20

kaderasДата: Четвер, 10.12.2020, 00:15 | Повідомлення # 6
Зелений
Я первый прикорм начинала с детской каши Bebivita с яблоками и бананами, ребенок есть с большим аппетитом , нет проблем с желудко и стоит не дорого .
Додатки: 5980017.jpg (88.4 Kb)

StichДата: Середа, 23.12.2020, 16:28 | Повідомлення # 7
Активний учасник
С полугода обычно рекомендуют вводить прикорм.

FourVileДата: Середа, 23.12.2020, 16:37 | Повідомлення # 8
Писар
С врачом надо наверное надо проконсультироваться.

DikoobrazДата: Середа, 23.12.2020, 17:02 | Повідомлення # 9
Писар
лучше всего вводить прикорм в 6 месяцев

GorikaДата: Середа, 23.12.2020, 17:27 | Повідомлення # 10
Постійний відвідувач
У меня ребенок с трех месяцев на смесях, поскольку своего молока было недостаточно. Сухие смеси такие себе по вкусу и питательности, поэтому прикорм я начала вводить рано. Малыш отлично воспринимал каши и детское пюре из hipp серии. Я прямо заказы делала на официальном сайте hipp shop , чтобы не переплачивать другим магазинам - посредникам. Кстати, помимо постоянной скидки 10 % еще есть периодические акции на разные товары, включая детские средства для купания.

Повідомлення відредагував Gorika - Середа, 23.12.2020, 17:28

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus