• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Bla-bla, Нежная  
Доброго дня. Потрібен хороший блендер
staaarkonsaДата: П`ятниця, 14.07.2017, 16:36 | Повідомлення # 1
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Потрібен хороший блендер. Раніше ними не користувалася, довелося чимало гуглити, щоб хоч трохи з усім розібратися. Найбільше сподобався ось цей. По-перше, тут хороша комплектація. Крім самого блендера, є різні насадки, стакан для вимірювання кількості інгредієнтів. Та й ціна хороша. Корпус темний, це добре, менше буде бруднитися. Я так розумію, це блендер стаціонарного типу, отже, тримати його в руці не треба. Чаша на 0.5 л - скільки порцій коктейлю можна в ній приготувати за 1 раз? А який-небудь захист від перегріву виробник передбачив? Просто не хотілося б, щоб блендер зламався від перевантаження, все-таки вдома часто бувають проблеми зі світлом. І чи можна докупити насадки, яких не вистачає, окремо? Відпишіться, хто користувався таким, буду вдячна кожному.

LetovaДата: Понеділок, 18.09.2017, 12:05 | Повідомлення # 2
Зелений
на https://komplekt.com.ua хороший выбор

ElianДата: Середа, 27.09.2017, 15:44 | Повідомлення # 3
Зелений
а в кредит там можно технику взять?

АленчикДата: Середа, 27.09.2017, 15:45 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Я в местном покупала, самый дешевый

RublicДата: Середа, 27.09.2017, 15:49 | Повідомлення # 5
Зелений
А чем блендер от миксера отличается? 
Покупал жене в прошлом году Миксер с чашей Gorenje M 701 B https://comfy.ua/mixer/type_mixers__s-chashej/  , а сейчас она блендер просит. Я думал у них одинаковые функции, разве нет?

oldfarforДата: Вівторок, 25.02.2020, 16:26 | Повідомлення # 6
Фанат
Блендер довольно таки уязвимый прибор, поэтому не стоит покупать самую дешевую модель (очень большой риск что он быстро выйдет из строя). Лучше присмотритесь к вот этому https://www.tefal.ua/ru....1003063 блендеру, это настоящий "зверь". Мы себе купили такой перед Новым Годом, он отлично все измельчает. Жена просто в восторге от него

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus