• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Bla-bla, Нежная  
Подарок девушке
kuritoДата: Субота, 18.04.2020, 23:53 | Повідомлення # 1
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Кто может посоветовать хороший вариант?

MarakДата: Субота, 18.04.2020, 23:58 | Повідомлення # 2
Учасник
Варианты конечно же есть, может какие-то цветочки подарить..

jalatovДата: Неділя, 19.04.2020, 00:21 | Повідомлення # 3
Учасник
Это точно, цветы подарить это пожалуй самое лучшее, что вы можете подарить! Тем более в это время, лучше не ходить по магазинам, а просто заказать домой букет цветов! Это просто, заходите на сайт, оформляете заказ и в нужное время вам привезут красивый букетик! Заказать доставку по Киеву лучше всего в интернет-магазине Квиточка https://kvitochka.kiev.ua/ там вам смогут помочь без проблем, так что обращайтесь смело.

Повідомлення відредагував jalatov - Неділя, 19.04.2020, 00:34

MarakДата: Неділя, 19.04.2020, 00:22 | Повідомлення # 4
Учасник
Вариант неплохой конечно же! Наверное так лучше и сделать

undivaДата: Неділя, 19.04.2020, 20:01 | Повідомлення # 5
Активний учасник
Хлопці, будьте трохи практичнішими. Квіти - це стандартно та банально, і нераціонально зовсім!
Якщо у вашої подруги є проблеми з здоров'ям (а вони зараз є у багатьох) - то повірте, краще порадувати її сертифікатом на обслуговування в хорошій клініці. У нас це не прийнято, а от на заході - цілком прийнятна і розповсюджена практика. А ще ви доведете таким подарунком, що ви дбаєте про жінку і налаштовані серйозно. wink 
Скажу по секрету - мало яка жінка на 100% задоволена своїми зубками. В Києві є клініка естетичної стоматології https://familia.ua/ua/esteticheskaya-stomatologiya до якої я свого часу відправила подругу, що мала трішки завелику (на її думку) щілину поміж передніми зубами. Зараз таке виправляється дуже легко і не дуже дорого. Просто сама вона, за своїми клопотами і роботою не стала б цим займатись, але ж я знала, що їй хочеться мати ідеальну посмішку. І вона її має, відкрито посміхається, навіть впевненіша стала. Так що раджу і такий варіант подарунку! wink

Basel1988Дата: Четвер, 23.04.2020, 09:38 | Повідомлення # 6
Фанат
Я вот люблю дарить подарки практичные и оригинальные, моя девушка очень любит готовить всякие нарезки и салаты. Вот хочу подарить ей электричесскую ломтерезку, но не знаю какую купить, помогите дельным советом.

Romonam1Дата: Четвер, 23.04.2020, 10:36 | Повідомлення # 7
Зелений
Хочу вам посоветовать покупать ломтерезку в уже проверенном магазине, это на тот случай если будете заказывать онлайн. Вот только в каком я вам точно не подскажу, может в Комфи посмотрите.

NikitaArtemovДата: Четвер, 23.04.2020, 12:59 | Повідомлення # 8
Фанат
Цитата
Я вот люблю дарить подарки практичные и оригинальные, моя девушка очень любит готовить всякие нарезки и салаты. Вот хочу подарить ей электричесскую ломтерезку, но не знаю какую купить, помогите дельным советом

Когда я покупал подарок своей девушке которой нравятся практичные подарки, меня просто удивил большой выбор профессиональных слайсеров https://bt.rozetka.com.ua/slicers....onalnie на продвинутом сайте Розетка. Приобретённая ломтерезка ESPERANZA Mortadella очень понравилась свим небольшим размером и компактностью.
Отлично нарезает нарезку тонкими аккуратными кусочками.
Наверное лучше уже приспособления и не придумаешь. Просто супер, даже мне теперь нравиться делеть нарезку для гостей.
Додатки: 6253657.jpg (83.9 Kb)

Повідомлення відредагував NikitaArtemov - Четвер, 23.04.2020, 13:02

MeregunДата: П`ятниця, 25.09.2020, 21:15 | Повідомлення # 9
Активний учасник
Как насчёт чего-то полезного?

Dianka7890Дата: П`ятниця, 02.10.2020, 08:11 | Повідомлення # 10
Постійний відвідувач
Как насчет уходовой косметики? Не думали о таком подарке? Девушки частенько на себе экономят, но если преподнести в подарок - будут очень рады. Кстати, могу порекомендовать из личного опыта, мне очень по душе их уходовая косметика https://www.ru.eucerin.ua/products/face-care - ознакомьтесь.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus