• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Bla-bla, Нежная  
Женская одежда
DarinkaДата: П`ятниця, 13.01.2023, 17:01 | Повідомлення # 16
Писар
Група: Користувачі
Нагороди: 1
Авторитет: 0
Статус: Offline
Ищите, где заказать одежду , то я могу вам посоветовать магазин Gritana. Это проверенный магазин с большим выбором одежды , я всегда там себе покупаю . Могут помочь с выбором одежды и отравят по любому адресу. И что немаловажно цены очень хорошие.

AnantriusДата: Середа, 12.07.2023, 16:00 | Повідомлення # 17
Друг сім'ї
Нагороди: 0
Укргламур створив диво! Моя вишита футболка - справжній шедевр! Якість і деталі футболки вражають, я відчуваю себе на злеті, і все завдяки цьому чудовому інтернет-магазину. Вони надали мені можливість обрати жіночі вишиті футболки за моїми параметрами, щоб вона підійшла ідеально. До того ж, використовується лише екологічна тканина, що дуже важливо для мене. І все це за досить вигідною ціною. Усім рекомендую.

weirdalineДата: Середа, 19.07.2023, 10:51 | Повідомлення # 18
Зелений
Хей! Якщо шукаєте якісний хейд-мейд бренд взуття, сумок або просто жіночого одягу - можу радити Kachorovska. Українська мода в усій своїй красі: ексклюзивні колекції від Kachorovska можна зацінити на офіційному сайті https://kachorovska.com або у Київському магазині.

Юля_юляДата: Четвер, 28.09.2023, 12:52 | Повідомлення # 19
Писар
Главное, чтобы одежда была удобной и качественной.

VladonДата: Четвер, 28.09.2023, 15:42 | Повідомлення # 20
Генеральний писар
Могу порекомендовать воспользоваться услугами проверенной компании «Ellen Group», в интернет-магазине которой в большом ассортименте представлена качественная одежда для женщин https://ellengroup.com.ua/ru/catalog/dlya-zhinok. Я в нем для жены приобрел удобную ночную рубашку Roses All Day, изготовленную из мягкого хлопка. Модель свободного силуэта с коротким рукавом и ярким графическим принтом, ей нравиться.

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus