• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Bla-bla, Нежная  
Нужен совет
Natali888Дата: Субота, 17.11.2018, 23:23 | Повідомлення # 1
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Всем привет! Заканчиваю обучение в следующем году, родители предлагают поехать на практику за рубеж, а меня что-то останавливает в принятии этого решения... Может кто поделиться опытом? Стоит или нет?

i-slavaДата: Вівторок, 20.11.2018, 16:14 | Повідомлення # 2
Учасник
Так может быть прислушаться внутреннего голоса? Вообще я не доверяю таким вот практикам, считаю, что это эксплуатация детей за мизерные деньги...

werta12Дата: Вівторок, 20.11.2018, 17:24 | Повідомлення # 3
Учасник
Звичайно ж варто! На данний час в мене добігає до кінця мій контракт на молочній фермі в Данії, і я хотіла би поділитись враженнями. Отож за цей час в мене накопилось дуже багато вражень, в основному приємних, дуже сподобалась ця країна (мав змогу трішки подорожувати), тут проживають приємні та привітні люди, скажу по правді робота тут не злегких, але коли вона достойно оплачується то навіть втоми не відчуваєш, по завершенні стажування у Вас буде досить великий багаж знань, тому що тут все досить зрозуміло пояснюють і показуть. Окрім роботи тут є досить багато різних видів відпочинку. хочу подякувати компанії Agrossuccess ось їх сайт http://agrosuccess.com.ua/ за cтажування в Данії, за підтримку та допомогу впродовж стажування, адже час від часу виникають різні питання які потребують негайного вирішення, а ці чудові люди завжди прийдуть на допомогу. Так що все в ваших руках!

Повідомлення відредагував werta12 - Вівторок, 20.11.2018, 17:25

OlyushkaДата: П`ятниця, 23.11.2018, 17:59 | Повідомлення # 4
Зелений
якщо бачите своє майбутнє за кордоном - тоді варто спробувати. 
ящщо ні - тоді і починати не треба

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus