• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Нежная  
Крипта
oldfarforДата: Четвер, 08.08.2019, 20:32 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Привет всем.  недавно я решил инвестировать в криптовалюту, понимаю что многие скажут что это поздно и ее золотое время прошло (такое мнение бытует среди многих людей). Я считаю что крипта только начинает развиваться и ее золотые времена впереди, поэтому я решил завести себе bitcoin кошелек и купить крирпту. Выбрать кошелек было сложно, ведь их есть много, но с помощью сайта safetrading это сделать намного проще

Vasia19Дата: Субота, 10.08.2019, 23:54 | Повідомлення # 2
Тут приписаний
Група: Провірені
Уже не актуально.

sandraДата: Неділя, 11.08.2019, 22:18 | Повідомлення # 3
Активний учасник
Как давно вы инвестировали?

Была проблема с выхлопной, сделал у https://glushnik.com.ua/ них бесплатную диагностику, сказали с чем проблема и предложили свою помощь, я согласился, в кратчайшие сроки все сделали, рад результатом.

BroNickДата: Понеділок, 12.08.2019, 14:19 | Повідомлення # 4
Зелений
Около годика пройдет и биток снова вверх пойдет.

Все что не делается все к лучшему

kostia84Дата: Понеділок, 31.10.2022, 21:33 | Повідомлення # 5
Зелений
Раджу вам обміняти біткоїн чи іншу криптовалюту у обміннику криптовалют, це надіфйний обмінник, часто там проводив операції з криптой , завжди все вчасно і якісно, за ціною виходило недорого

PashikseДата: Вівторок, 28.11.2023, 10:42 | Повідомлення # 6
Активний учасник
Нещодавно я знайшов чудовий криптообмінник. Все роблять оперативно і безпечно на всі 100%. Мені було необхідно Купити Tether TRC20 (USDT) онлайн швидко та безпечно https://obmenat24.com/buy/tethertrc20-usdt і в цьому мені тут допомогли. Я дуже задоволений якістю обслуговування, а функціонал самого сервісу просто на висоті. Тут зможе розібратися навіть не обізнана людина.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus