• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Нежная  
треба порада
OksanaZozulyaДата: Четвер, 20.06.2019, 20:08 | Повідомлення # 1
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Доброго дня, форумчани. Допоможіть посиланнями, якщо знаєте - де знайти форму для випічки у формі кішки Кітті. У племінниці день народження, хочу спекти такий тортик.

StefaniyaAkДата: Четвер, 20.06.2019, 20:09 | Повідомлення # 2
Активний учасник
Пошукайте, на АліЕкспрессі, там багато всяких форм для випічки і ціна значно нижчі. Я там замовляла, форму для хліба. Єдине, що дратує - це час пересилання, ну дуже довго треба чекати.

OksanaZozulyaДата: Четвер, 20.06.2019, 20:10 | Повідомлення # 3
Активний учасник
Та я кось намагаюся там нічого не замовляти, бо поки воно доїде, то рак свисне. До того ж пара посилок так і не дійшла до мене. Так, шо якщо в інтернеті замовляю, то на наших сайтах.

AnnaViskorenkoДата: Четвер, 20.06.2019, 20:13 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Подивіться, що пропонує сайт інтернет магазина Тортіно, вони продають товари для кондитерської справи, часто рооблю в них замовлення, у них багато що можна купити дешевше. В них великий вибір різноманітних форм для випічки. Ось тут можна подивитися  https://tortino.com.ua/product-category/formy-dlya-vypichky/

LidiyaKorolovaДата: Четвер, 20.06.2019, 20:15 | Повідомлення # 5
Учасник
А я пропоную зайти на сайт Розетки або Пром, вони завжди щось нове пропонують і ціни в них приємні. Посилка приходить швидко.

InokДата: Понеділок, 24.06.2019, 18:34 | Повідомлення # 6
Учасник
Можна просто гарний малюнок додати до тортика.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus