Де можна дивитись ставки від професіоналів кіберспорту?
|
|
IliaSysoev | Дата: Четвер, 19.10.2023, 04:19 | Повідомлення # 1 |
Учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Доброго дня я останнім часом почав дивитися кіберспортивні матчі. І я хочу спробувати ставити на них. Насамперед, щоб отримати більше задоволення від перегляду, та й підзаробити не завадило б. На жаль, у мене мало досвіду в кіберспорті, тож сам робити ставки я не ризикну. Можете ви знаєте якісь телеграм канали, де досвідчені ставочники діляться своїми міркуваннями щодо матчів?
|
|
| |
DimaGavrilov | Дата: Четвер, 19.10.2023, 04:25 | Повідомлення # 2 |
Учасник
| Якщо ви вирішили, що можете заробляти на ставках, то боюсь засмутити вас, нічого у вас не вийде. Ставки потрібні не для заробітку, а лише для того, щоб цікавіше було дивитися.
|
|
| |
VihnovPavel | Дата: Четвер, 19.10.2023, 04:31 | Повідомлення # 3 |
Учасник
| Та навіщо вам чия думка? Можна самому подивитися статистику команд і зробити нею ставку. Якщо що, то HLTV для CS:GO, GosuGamers це для Dota 2.
|
|
| |
OlegMnenkov | Дата: Четвер, 19.10.2023, 04:44 | Повідомлення # 4 |
Учасник
| Pavel, боюся, що за однією статистикою команд неможливо зробити переможну ставку. Потрібно постійно дивитися матчі, стежити за гравцями і т.д. Якщо що, то ось знайти прогнози на кібер спорт, можете тут https://sport-booking.com.ua/prognozy-na-sport/. Зараз якраз у розпалі турніру з Dota 2 The International, буде дуже багато крутих прогнозів.
Повідомлення відредагував OlegMnenkov - Четвер, 19.10.2023, 04:45 |
|
| |