• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Нежная  
шукаю люстру
StefaniyaAkДата: Субота, 20.04.2019, 20:51 | Повідомлення # 1
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Вітаю, форумчани і форумчанки! Подруга зробила ремонт у квартирі, хочу зробити їй подарунок - кришталеву люстру. Де можна подивитися та прицінитися? )))

OksanaZozulyaДата: Субота, 20.04.2019, 20:52 | Повідомлення # 2
Активний учасник
Якщо магазиний вибір вас не задовольнить, то можна у Китаї замовити, от там реально великий вибір, до того ж зараз це дуже модно, все купувати на китайських сайтах )))).

TanyushkaДата: Субота, 20.04.2019, 20:53 | Повідомлення # 3
Активний учасник
А навіщо замовляти в Китаї, якщо є варіанти ближче та надійніше, знаю, бо нещодавно сама люстру на нашому сайті замовляла. А з Китаю поки дійде, що з люстрою буде.

StefaniyaAkДата: Субота, 20.04.2019, 20:54 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Вибачте, а можна докладніше про ваше замовлення -  ви просто люстру купували, чи кришталеву? Де та наскільки це дорого?

TanyushkaДата: Субота, 20.04.2019, 20:55 | Повідомлення # 5
Активний учасник
Спочатку хотіла просто якусь сучасну люстру придбати, а потім вирішила, що можу собі дозволити купити кришталеву, не такі вони й дорогі виявились. Купила я свій світильник на сайті інтернет-магазину "Світля4ок", люстри в них на всяк колір і смак. Ось адреса сайту https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/hrustalnye-bra/  ,  як мінімум зможете подивитися, що вони пропонують. )))

Повідомлення відредагував Tanyushka - Субота, 20.04.2019, 20:56

EvgeshaIvanovaДата: Субота, 20.04.2019, 21:05 | Повідомлення # 6
Активний учасник
Привіт, побачила вашу тему і зайшла з цікавості, а натрапила на посилання на такий класний сайт, вибір дійсно великий - дякую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2024 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus